Apotheek op Curaçao

  • Home
  • Apotheek op Curaçao

Apotheek op Curaçao

Fun Curaçao

Apotheken op Curaçao

Als je op zoek bent naar een apotheek op Curaçao, is dit vaak geen leuk teken. Gelukkig heeft Curaçao veel apotheken waar je terecht kunt.

Wil je weten welke apotheek er open is dicht bij jou in de buurt? Bekijk dan het overzicht van apotheken op onze website.

Botika’s op Curaçao

Op Curaçao spreken we niet over apotheken maar over Botika’s. Het is een soort kleine afdeling binnen een drogisterij. Je kunt er dus ook vaak andere dingen kopen dan alleen medicatie. Als je een botika binnenloopt zie je vaak direct al de balie waar je een doktersrecept kunt inleveren of medische vragen kunt stellen.

Nadat ze het recept hebben ingenomen en de medicatie hebben ingepakt, krijg je een sticker waar het bedrag op staat dat je dient te voldoen. Je gaat dan naar de kassa om eerst het bedrag op de sticker af te rekenen. Heb je betaald? Dan loop je weer terug naar de balie  waar je het recept hebt ingeleverd. Je kunt nu je medicatie meenemen en hopen dat je snel opknapt!

Openingstijden apotheken op Curaçao

De meeste apotheken op Curaçao openen om 8 uur in de ochtend en sluiten tussen 5 – 7 uur ‘s avonds. Binnen de openingstijden kun je naar binnen lopen om geholpen te worden. Je bent ook niet verplicht om per se naar een botika te gaan die het vaakste samenwerkt met de dokter waar je bent geweest. Een recept van een arts kun je bij alle apotheken op Curaçao inleveren.

Heb je een apotheek in de nachturen of ’s avonds laat nodig? Geen paniek, want dat heb je hier ook op Curaçao. We noemen dit de Botica na warda. Er is vaak een apotheek die de hele avond en nacht geopend is. Doordat deze apotheek iedere dag kan verschillen, is er een handige Facebookpagina opgericht waar je kunt vinden wie de dienstdoende apotheek is voor de nachtdienst. Bekijk hier direct welke apotheek dienst heeft

Heb je dus een apotheek nodig op Curaçao? Bekijk dan snel de apotheken op onze website en je kunt direct bekijken of ze open zijn en waar ze zitten gevestigd. Moet je eerst nog naar de huisarts? Kijk dan hier voor huisartsen waar je terecht kunt!

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.