Appartement huren op Curaçao

  • Home
  • Appartement huren op Curaçao

Appartement huren op Curaçao

Fun Curaçao

Appartement huren op Curaçao

Ben jij op zoek naar een mooi appartement om te huren tijdens je vakantie op Curaçao? Dan ben je bij Fun Curaçao aan het juiste adres! Wij bieden diverse appartementen aan in diverse prijsklassen. Vink gemakkelijk via de site jouw eisen aan en vind het perfecte appartement voor jouw droom vakantie onder de Caribische zon.

Appartement boeken

Dat kan snel, makkelijk en veilig via het platform Fun Curaçao

Waarom Curaçao?

Curaçao is het perfecte eiland als jij houdt van een chille zonvakantie. Maar naast het zonnen op je strandbedje zijn er ook heel veel andere activiteiten te doen en avonturen te beleven op Curaçao. Elke dag is er wel ergens een feestje of happy hour te vinden. Je kunt op Curaçao veel watersporten beoefenen of genieten van de mooie natuur en geschiedenis die het eiland te bieden heeft. Of je kunt de prachtige onderwaterwereld gaan ontdekken. kortom, genoeg te beleven!

Meer informatie

Meer informatie over het huren van een appartement of andere accommodatie op Curaçao? Check onze website. Bij vragen, gebruik onze chatfunctie via de site!

FAQ appartement huren

Niks moet maar het is zeker wel een aanrader om een auto te huren. Als je mooie plekjes wilt ontdekken op Curaçao is het handig om een auto te hebben. Er zijn op Curaçao weinig/geen fietspaden en wandelpaden en het openbaar vervoer is ook niet heel handig geregeld. Een auto huren kan via deze link.

Dat is nu nog niet mogelijk. Bij de boeking betaal je 100% aan. 1 dag na aankomst bij de accommodatie verifiëren we met u of alles naar wens is en dan wordt het bedrag pas overgemaakt naar de verhuurder. 

Dit verschilt per accommodatie, je kunt dit makkelijk filteren via Fun Curaçao en dan krijg je de resultaten waar je wel huisdieren mee naartoe mag nemen. 

De meest populaire plek om een appartement te huren is rondom Jan Thiel en de Spaanse wateren. 

Op Curacao valt veel te beleven naast de mooie stranden. Je kunt; een boottrip naar klein Curaçao doen, de onderwaterwereld ontdekken, skydiven, cliffdiven, de christoffelberg beklimmen etc. 

Bekijk Fun Curaçao voor een overzicht van alle tours en activiteiten op Curaçao. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom dit huurvoertuig reserveren via Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom deze accommodatie reserveren via Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom deze tour of activiteit reserveren via Fun Curaçao?

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.