Auto huren op Curaçao

Auto huren op Curaçao

Goedkoop en snel een auto huren

Heb jij geen zin om afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer of te moeten wachten op dure taxi’s? Dan is het erg handig om een auto te huren tijdens jouw verblijf op Curaçao. Daarnaast kun je lang niet alle mooie idyllische plekken bereiken per bus en elke keer een taxi pakken is ook niet ideaal. Daarom is een auto huren op Curaçao erg handig en bij Fun Curaçao ook nog eens goedkoop!

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je jouw reis zo snel mogelijk kunt starten bij aankomst op de luchthaven Hato, zonder dat je te maken krijgt met rare verzekeringen en stapels overeenkomsten waar je je handtekening onder moet zetten. 

Goedkope auto huren op Curacao

Ga erop uit met een auto van Fun Curaçao

Zorgeloos huren op Curaçao!

Ontdek Curacao

Goedkope & betrouwbare huurauto's

Op een eiland als Curaçao zijn er veel bezienswaardigheden. Natuurlijk wil je er zoveel mogelijk bezoeken, maar soms lukt dit niet met het openbare vervoer. Gelukkig zijn wij van Fun Curaçao er voor je met een voordelig alternatief: een huurauto!

Wij kunnen jou voorzien van een degelijke en goedkope auto. Doordat wij weten dat vakanties of langer verblijf op Curaçao soms erg duur kan zijn, hebben wij voor elk wat wils.

Een auto huren op Curaçao is bij Fun Curaçao snel geregeld. Vul het reserveringsformulier in en wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een reactie van ons hebt ontvangen! Mocht het onverhoopt voorkomen dat onze auto’s zijn verhuurd, dan kunnen wij voor jou op zoek gaan naar een passende oplossing.

Blauwe Kamer tour

Heb je zin om een dag actief te zijn op Curaçao?

Met Fun Curaçao kun je naar de Blauwe kamer!

6/7 uren

Inbegrepen

Max 6 pers.

Open chat