Bioscoop Curaçao

  • Home
  • Bioscoop Curaçao

Bioscoop Curaçao

Fun Curaçao

Naar de film gaan

Ben je heerlijk op vakantie op Curaçao maar regent het een dagje? Of wil je de nieuwste films niet missen tot je weer thuis bent? Ga dan naar een bioscoop op Curaçao! Het eiland heeft drie bioscopen waar je ook even kan ontsnappen aan de warmte. Geniet van popcorn of andere snacks. Je kan bioscooptickets vooraf boeken of op de locatie zelf kopen.

Aan de andere kant van de Pontjesburg vlakbij Riffortvillage, is The Movies Otrobanda. Het is mogelijk om hier gratis te parkeren.

Gelegen aan de rechterkant van de Pontjesbrug in het centrum van Willemstad is The Movies Punda. Ervaar een unieke filmervaring door de nieuwe IMAX schermen. 

In het grote overdekte winkelcentrum van Sambil is de Cinemark te vinden. Cinemark is een grote keten die vooral in Amerika en midden-Amerika opereert. Bij de Cinemark Curaçao zijn grote zalen en een goed geluidssyteem.

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.