Boottocht Spaanse Water Curaçao

  • Home
  • Boottocht Spaanse Water Curaçao

Boottocht Spaanse Water Curaçao

Fun Curaçao

Spaanse Water

Het Spaanse Water is een grote lagune op Curaçao, gelegen achter Jan Thiel. Langs het bruisende Spaanse Water zijn veel appartementen, resorts en restaurants te vinden. Ook zijn er veel wateractiviteiten te boeken waardoor je je nooit hoeft te vervelen! Het is mogelijk een boottocht op de lagune te doen en veel boottrips naar andere locaties op en rondom Curaçao beginnen bij het Spaanse water. 

Koel af door een frisse zeebries, ontdek de onderwaterwereld door te snorkelen en neem een heerlijk frisse duik in het water. Een boottocht op Curaçao is voor jong en oud ideaal voor een leuke dag op pad. 

Acitviteiten Spaanse Water

Uitzicht Spaanse Water vanaf de Tafelberg

Niet alleen op het Spaanse Water zelf, maar ook in de omgeving is veel te beleven. Zo kan je prachtig snorkelen bij Tugboat Beach en is het populaire strand Jan Thiel op maar een paar minuten afstand. Wil je graag iets actiefs doen en het Spaanse Water van Bovenaf bekijken? Beklim dan de Tafelberg! Het is mogelijk de Tafelberg overdag te beklimmen maar ook tijdens zonsopgang of zonsondergang!

Wil je zelf een leuke boottrip doen tijdens jouw verblijf op Curaçao? Bekijk hieronder ons hele aanbod!

Klein Curaçao

Een klein onbewoond eiland ontdekken? Dan is een boottocht naar Klein Curaçao iets voor jou! Gelegen op ongeveer twee uur varen bij Curaçao vandaan, is dit prachtige eiland te vinden waar het water nog helderder en blauwer is dan langs de kust van Curaçao. Geniet van een privé boot of boek een tour. Boottochten naar Klein Curaçao vertrekken vaak vanaf het Spaanse water. 

Eenmaal aangekomen op het Klein Curaçao kan je een dag genieten van het uitgestrekte strand, de zee en de bezienswaardigheden van het eiland. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.