Quarantainegebouw Caracasbaai

  • Uitkijkpunten
Beetje cultuur en geschiedenis proeven tijdens je verblijf op Curaçao? Dan is het Quarantainegebouw zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Caracasbaai Quarantainegebouw is een van de historische overblijfselen van Curaçao. Het gebied van de Caracasbaai werd in 1874 aangewezen tot quarantainestation voor schepen met besmettelijke zieke aan boord. In 1883 werd het Quarantainegebouw gebouwd. Dit gebouw was de observatie inrichting voor gezonde zeelui, die hier moesten verblijven tot er werd vastgesteld dat ze niet besmet waren.

Scan of download de QR code van deze hotspot

Deel jouw ervaring en laat een review achter

Deel jouw ervaring

1 review 2,0
Algemene beoordeling
2
  • Megan 2,0
    17-04-22

    Nog een ongelooflijk stuk Curaçaos erfgoed - achtergelaten om te rotten. Ik werd verliefd op dit gebouw op mijn eerste dag daar. Ik opende mijn verbeelding voor de eindeloze mogelijkheden: een fantastisch chique restaurant (wat een gebouw, wat een locatie!) of een pension... Quarantine House heeft de potentie om een ​​fantastisch restaurant te worden: tafels op de twee prachtige overdekte veranda's, fris witte tafel doeken, grote plafondventilatoren die diners koelen terwijl ze uitkijken over de azuurblauwe oceaan. Hoge plafonds met elegante draagkolommen. Plantage-jaloezieën zouden sterk zonlicht kunnen filteren en het interieur kunnen koelen - wat meer interne Dino-mogelijkheden zou kunnen zijn, en de bovenverdieping zou kunnen worden omgebouwd tot gastenkamers of een chique kunstgalerie. In plaats daarvan rot dit ongelooflijke gebouw langzaam weg, geteisterd door graffiti en nog een bewijs van een enorme investeringsmogelijkheid die verloren is gegaan. Hield van de locatie en het gebouw - haatte de verwaarlozing en graffiti…

Stuur een reactie op een review

Jouw rapportage is verzonden, hartelijk dank hiervoor.

Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang.

Geef aan waarom je dit item meldt. Meldingen gebeuren privé en worden niet gedeeld met de aanbieder hiervan.

Planner

  • Foto hotspot

 

 / 

 

 / 

Automatisch vertalen

Vertaal automatisch alle titels, beschrijvingen en recensies naar Nederlands.
Titels van vermeldingen
Beschrijvingen van vermeldingen
Recensies, berichten en profielinformatie

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Sollicitatieformulier

Item toevoegen

Accommodatie

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuig

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tour of Activiteit

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenement

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Waar ben je naar op zoek?
Download de App
Scan voor de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.