2,0

Caracasbaai Quarantainegebouw

  • Uitkijkpunten

Beetje cultuur en geschiedenis proeven tijdens je verblijf op Curaçao? Dan is het Quarantainegebouw zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Caracasbaai Quarantainegebouw is een van de historische overblijfselen van Curaçao. Het gebied van de Caracasbaai werd in 1874 aangewezen tot quarantainestation voor schepen met besmettelijke zieke aan boord. In 1883 werd het Quarantainegebouw gebouwd. Dit gebouw was de observatie inrichting voor gezonde zeelui, die hier moesten verblijven tot er werd vastgesteld dat ze niet besmet waren.

Scan of download de QR code van deze hotspot

Reviews

1 beoordeling 2,0
Algemene beoordeling
2
  • Megan Shewan 2,0
    17-04-22

    Nog een ongelooflijk stuk Curaçaos erfgoed - achtergelaten om te rotten. Ik werd verliefd op dit gebouw op mijn eerste dag daar. Ik opende mijn verbeelding voor de eindeloze mogelijkheden: een fantastisch chique restaurant (wat een gebouw, wat een locatie!) of een pension... Quarantine House heeft de potentie om een ​​fantastisch restaurant te worden: tafels op de twee prachtige overdekte veranda's, fris witte tafel doeken, grote plafondventilatoren die diners koelen terwijl ze uitkijken over de azuurblauwe oceaan. Hoge plafonds met elegante draagkolommen. Plantage-jaloezieën zouden sterk zonlicht kunnen filteren en het interieur kunnen koelen - wat meer interne Dino-mogelijkheden zou kunnen zijn, en de bovenverdieping zou kunnen worden omgebouwd tot gastenkamers of een chique kunstgalerie. In plaats daarvan rot dit ongelooflijke gebouw langzaam weg, geteisterd door graffiti en nog een bewijs van een enorme investeringsmogelijkheid die verloren is gegaan. Hield van de locatie en het gebouw - haatte de verwaarlozing en graffiti…

Plaats een review

Geef een reactie op een recensie

Rapporteer dit item

U heeft deze vermelding al gemeld

Dit is privé en wordt niet gedeeld met de beheerder van het item.

Afspraken

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

Sollicitatieformulier

Claim jouw item bij Fun Curaçao

Delen

De kosten voor verhuren via Airbnb

Wanneer je jouw huis, appartement of B&B -kamer wilt verhuren voor € 100,- per nacht, zal je deze op Airbnb moeten zetten voor € 87,-. De servicekosten voor de huurder zijn dan namelijk € 13,05 (uitgaande van 15%) wat in totaal dus uitkomt op een verhuurprijs van € 100,- per nacht. Over die € 87,- moet je als verhuurder dan nog 3% servicekosten betalen. Eindstand zal je als verhuurder € 84,39 overhouden.

De kosten voor verhuren via Booking.com

Bij Booking.com werkt het iets eenvoudiger en betaal je slechts als verhuurder servicekosten. Dit is in Nederland 12% voor verhuurders. Wanneer je jouw huis, appartement of B&B -kamer zal aanbieden voor € 100,- per nacht, betaal je € 12,- aan Booking.com. Je zal hier dus € 88,- overhouden.

De kosten voor verhuren via Fun Curaçao

Fun Curacao hanteert slechts 8% servicekosten voor verhuurders. Wanneer je jouw huis, appartement of B&B -kamer zal aanbieden voor € 100,- per nacht, betaal je € 8,- aan Fun Curaçao. Je zal hier dus € 92,- overhouden. Fun Curaçao is veruit de voordeligste keuze.