Caracasbaai Quarantainegebouw

Beetje cultuur en geschiedenis proeven tijdens je verblijf op Curaçao? Dan is het Quarantainegebouw zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Caracasbaai Quarantainegebouw is een van de historische overblijfselen van Curaçao. Het gebied van de Caracasbaai werd in 1874 aangewezen tot quarantainestation voor schepen met besmettelijke zieke aan boord. In 1883 werd het Quarantainegebouw gebouwd. Dit gebouw was de observatie inrichting voor gezonde zeelui, die hier moesten verblijven tot er werd vastgesteld dat ze niet besmet waren.


Scan of download de QR code van deze hotspot

Reviews

1 review 2,0
Algemene beoordeling
2
  • Megan 2,0
    17-04-22

    Nog een ongelooflijk stuk Curaçaos erfgoed - achtergelaten om te rotten. Ik werd verliefd op dit gebouw op mijn eerste dag daar. Ik opende mijn verbeelding voor de eindeloze mogelijkheden: een fantastisch chique restaurant (wat een gebouw, wat een locatie!) of een pension... Quarantine House heeft de potentie om een ​​fantastisch restaurant te worden: tafels op de twee prachtige overdekte veranda's, fris witte tafel doeken, grote plafondventilatoren die diners koelen terwijl ze uitkijken over de azuurblauwe oceaan. Hoge plafonds met elegante draagkolommen. Plantage-jaloezieën zouden sterk zonlicht kunnen filteren en het interieur kunnen koelen - wat meer interne Dino-mogelijkheden zou kunnen zijn, en de bovenverdieping zou kunnen worden omgebouwd tot gastenkamers of een chique kunstgalerie. In plaats daarvan rot dit ongelooflijke gebouw langzaam weg, geteisterd door graffiti en nog een bewijs van een enorme investeringsmogelijkheid die verloren is gegaan. Hield van de locatie en het gebouw - haatte de verwaarlozing en graffiti…

Plaats een review

Stuur een reactie op een review

Rapporteer dit item

Jouw rapportage is verzonden

Dit is privé en wordt niet gedeeld met de beheerder van het item.

Afspraken

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

Sollicitatieformulier

Claim jouw item bij Fun Curaçao

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.