Christoffelberg

De Christoffelberg is het hoogste punt van Curaçao met een hoogte van 375 meter. Voor de echte sportievelingen die deze berg willen beklimmen is het slim om tussen 06:00/07:00 uur in de ochtend aan de tocht te beginnen omdat het erg warm kan worden door de Caribische temperaturen. 's Middags kun je niet meer aan de klim beginnen vanwege de warmte.

Je hebt twee punten waar je kunt starten. Als je alles wilt bekijken dan kun je aan de voet van de berg beginnen. Je loopt dat eerst een uur door een bossig gebied. Hier kun je mooie vogels spotten en kunnen je spieren warmdraaien voor de stijging.

Wil je liever direct beginnen met klimmen? Dan kun je het eerste stuk met de auto doen. Je hebt maar een route voor de auto en je komt uit bij een parkeerplaats. Vanaf daar kun je ook starten met de klim. Gemiddeld ben je een uur bezig vanaf dit punt om bij de top van de berg te komen! Natuurlijk hangt dit wel af van jouw conditie etc.

Zorg voor voldoende water en trek stevige schoenen aan. De tocht naar boven is leuk om te doen en op sommige plekken heb je fenomenaal uitzicht. Eenmaal de top bereikt kun je genieten van een indrukwekkend uitzicht!


Scan of download de QR code van deze hotspot

Reviews

Plaats een review

Stuur een reactie op een review

Rapporteer dit item

Jouw rapportage is verzonden

Dit is privé en wordt niet gedeeld met de beheerder van het item.

Afspraken

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

Sollicitatieformulier

Claim jouw item bij Fun Curaçao

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.