Over ons -->

Over ons

Wie is Fun Curaçao?

Leuk dat je onze website bezoekt! Wij zijn Roel & Marrit en wonen sinds 2017 definitief op het mooie Curaçao. Geen dag gaat er voorbij dat we weer genieten van het heerlijke klimaat en de bijzondere plekjes op het eiland.

Voordat wij definitief de stap hebben gezet om naar Curaçao te emigreren, zijn wij uiteraard meerdere keren naar Curaçao gereisd om ons te oriënteren. Tijdens deze vakanties zijn wij op het idee van Fun Curaçao gekomen. Al snel bleek dat je zonder pick-up en auto op het eiland niet de verborgen plekjes kunt bezoeken en dit zijn toch wel de aanraders!

Wij houden niet van massa tours over het eiland, maar juist van een klein gezelschap waardoor wij jou al het moois van het eiland kunnen laten zien en daar ook van kunnen genieten. Geen lange bus tours, maar echt naar de locatie toe gaan!

Laat je verrassen door Fun Curaçao

Zorgeloos genieten op Curaçao!

Fun Curacao, Tours en Rentals Curacao

Het idee achter Fun Curaçao

Curaçao heeft het ultieme klimaat om natuurlijk lekker te relaxen op het strand. Ook lokale mensen gaan hier geregeld naar het strand en wij keken vaak jaloers naar onze mede strandgangers hoe zij heerlijk aan het BBQ-en waren met een lekker verkoelend drankje erbij en geen last kregen van harde billen door in het zand te zitten, maar comfortabel in stoeltjes.

Maar ja, om voor een verblijf op Curaçao voor 1 à 2 weken eigen strandstoelen, koelbox en BBQ te kopen gaat dan ook wel iets te ver. Hierdoor ging wij zoeken naar verhuurbedrijven die deze spullen voor een goede prijs verhuurden. Helaas, deze konden wij niet vinden. Vandaar dat wij gestart zijn met het verhuren van strandspullen!

Zoals je wellicht merkt zijn wij echt gaan kijken naar waar de behoeftes liggen van bezoekers op het eiland. We willen graag dat iedereen hier een super fijne tijd gaat beleven en hopen hierbij ook jou te mogen helpen!

Open chat