De 5 leukste happy hours op Curaçao

  • Home
  • De 5 leukste happy hours op Curaçao

De 5 leukste happy hours op Curaçao

Fun Curaçao

Welke happy hour mag je echt niet missen?

Op Curaçao is het elke dag feest en is er elke dag wel ergens een happy hour of een live band te vinden! Hier een lijst van de 5 leukste happy hours die je echt niet wilt missen!

1. Madero Ocean Club, elke woensdag, vrijdag en zondag is het hier feest.
2. Bonita Beach Bar, elke vrijdag en zondag kun je hier genieten van happy hour met zonsondergang.
3. Zanzibar op Jan Thiel Beach, elke zaterdag pakt Zanzibar uit met een live band en een dj, lekker met je voetjes in het zand en een cocktail in je hand.
4. Wet & Wild Beach club, elke vrijdag en zondag kun je hier genieten van happy hour en de beste hitjes.
5. Chill Beach Bar & Grill, elke vrijdag en zondag kun je hier chillen en genieten van de happy hour en de heerlijke BBQ gerechten.

Happy hour overzicht

Kijk voor een overzicht van alle evenementen en happy hours op Fun Curaçao! Hier zie je in een oogopslag waar het volgende feestje op Curaçao is wat je niet wilt missen. 

Aankomende happy hours

oktober, 2023

oktober, 2023

Concept happy hour

Het concept happy hour vind je terug bij iedere bar en restaurant op Curaçao. Happy hour betekent letterlijk vertaald, vrolijk of gelukkig uur. Tijdens dit uur krijg je vaak 2 drankjes voor de prijs van 1 of korting op bijvoorbeeld heerlijke cocktails, hapjes etc. Daar wordt toch iedereen vrolijk van?

Een overzicht van alle bars & restaurant die happy hours hebben kun je hier terugvinden.

Aankomende evenementen in je eigen agenda

Wist je dat je alle happy hours en aankomende evenementen op Fun Curaçao eenvoudig in je eigen agenda kunt plaatsen? Mis geen feestje meer!

Open op het evenementenoverzicht het evenement waar jij graag bij wilt zijn. Hier krijg je de optie om het evenement te “downloaden”. Zo eenvoudig is jouw evenement aan je agenda toegevoegd. 

FAQ happy hours

Jong en oud! De Happy hours op Curaçao zijn voor alle leeftijden. Er zijn veel jongeren (18-25) op het eiland om te studeren, werken of stage te lopen dus ‘s avonds en in de weekenden zijn zij zeker te vinden bij de happy hours. Dus als je hier op vakantie bent en wilt socializen is een happy hour feestjes de perfecte plek. 

Vooral bij de happy hour op vrijdag bij Bonita en Wet en Wild Beachclub zie je ook veel ”volwassenen” en op zaterdag bij Zanzibar zie je ook veel families met kleine kinderen, oudere stellen en vrienden, heel gemixt en dat maakt het juist zo gezellig! 

Bij de Happy hours van bijvoorbeeld Madero die ‘s avonds laat zijn zie je over het algemeen wel alleen maar jongeren. 

Op Fun Curaçao kun je een overzicht vinden van alle evenementen en happy hours. Bekijk dit overzicht sowieso even voordat je op reis gaat naar Curaçao zodat je de leukste happy hours niet mist. 

Ja, maar je moet net zoals in andere landen altijd oppassen.

  • Voor binnenkomst in een ”club” wordt je meestal eerst grondig gefouilleerd.
  • Hou je tasje of andere waardevolle spullen in de gaten voor eventuele zakkenrollers.
  • Doe niet je duurste schoenen aan of horloge om voor de zekerheid.
  • Let op je drankje.
  • Zorg dat je samen op pad gaat. 

Daarnaast gewoon lekker genieten en gebruik je gezonde verstand! 

Veel van de evenementen en happy hours op Curaçao zijn rondom Jan Thiel, Mambo Beach en Willemstad. Dit zijn makkelijke centraal gelegen plekken met grote parkeerplaatsen dus perfect om veel mensen te ontvangen. 

Als je een avondje zin hebt om flink gebruik te maken van de happy hour is het natuurlijk niet handig als je met de auto bent. Dan kun je gemakkelijk een taxi regelen via een app; 24/7 taxi. Je kunt er dan voor kiezen om online af te rekenen, te pinnen of cash te betalen in de taxi zelf. Je kunt ook bellen naar het nummer +5999 844 9247 voor de 24/7 taxi service. 

Er is geen ”uber” zoals we in Nederland gewend zijn op Curaçao. 

Het ligt er een beetje aan waar je een drankje bestelt, op het strand en met uitgaan zijn de prijzen ongeveer gelijk aan Nederland, wel iets lager gelukkig! Dus daarom zijn de happy hours perfect! Vaak 2 voor de prijs van 1. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

Automatisch vertalen

Vertaal automatisch alle titels, beschrijvingen en recensies naar Nederlands.
Titels van vermeldingen
Beschrijvingen van vermeldingen
Recensies, berichten en profielinformatie

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodatie

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuig

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tour of Activiteit

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenement

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Waar ben je naar op zoek?
Download de App
Scan voor de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.