De Blauwe Kamer

Heb je zin in een leuke tocht? De Blauwe Kamer is een grot waar het prachtige water verlicht wordt door de zon waardoor het diep blauw lijkt.

Je kunt hier op verschillende manieren komen. Via een wandelpad kun je hier komen startende bij Playa St. Cruz. Vanuit dit startpunt kun je kiezen voor een snelle route over een zandpad of je kiest voor een route langs de klifranden. Bij de laatste route zie je wel hele mooie dingen maar ben je dus ook langer onderweg.

Tijdens de wandeltocht kom je langs Boka Santu Pretu. Dit is een strand met donker zand, erg leuk om te bekijken. Aan het einde van het wandelpad moet je rechts aanhouden en dan kom je bij een klif aan waar je te water kunt. Het is niet hoog dus je kunt er zo in. Let op, het kan lastig zijn om eruit te komen omdat je geen trapje hebt. Kies je voor deze route, doe dan wel dichte schoenen aan.

Een andere optie om de Blauwe Kamer te bereiken is via een kano. Bij Playa St. Cruz heb je Captain Goodlife (linkerkant op het strand) waar je deze kano's kunt huren. Het is ongeveer 20 minuten peddelen en dan kom je bij de grot uit.

Om ultiem te genieten van de grot moet je wel een snorkelset meenemen want je hebt hier hele mooie scholen vissen zwemmen!


Scan of download de QR code van deze hotspot

Reviews

Plaats een review

Stuur een reactie op een review

Rapporteer dit item

Jouw rapportage is verzonden

Dit is privé en wordt niet gedeeld met de beheerder van het item.

Afspraken

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

Sollicitatieformulier

Claim jouw item bij Fun Curaçao

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.