De Leukste feestjes op Curaçao

  • Home
  • De Leukste feestjes op Curaçao

De leukste feestjes op Curaçao

Fun Curaçao

Waar vind je de leukste feestjes van het eiland?

Overal op het eiland zijn feestjes, maar voor de hotspots moet je op Mambo Beach en Jan Thiel zijn! Dus pak je leukste outfit uit de kast en trek snel je dans schoenen aan want Curaçao is HET eiland om een goed feestje te vieren op het strand. Elke avond is er wel iets te doen op Curaçao. Dansen op de lekkerste muziek, palmbomen, zonsondergang, voeten in het zand en genieten maar!

Dit klinkt toch als een droom? Maar op Curaçao is dat de dagelijkse werkelijkheid! Niet voor niets dat Curaçao zo’n populair eiland is. Bekijk de volledige evenementenagenda van Curaçao hier op Fun Curaçao en zorg dat jij niks mist!

Happy hours op Curaçao

Curacao is ook HET eiland van de happy hours, dus pak deze mee want dit scheelt echt in je portemonnee! Vaak zijn er acties zoals 2 halen 1 betalen. Veel Beach clubs/bars/restaurants hebben naast de happy hour ook een dj of een live band spelen, alle ingrediënten voor een mooi feestje dus.

Aankomende happy hours

oktober, 2023

oktober, 2023

Must do feestjes op Curaçao

Het zal je niet onopgemerkt gebleven zijn maar happy hours zijn echt een ding op Curaçao! Er zijn veel grote happy hours op het eiland waar je 2 voor de prijs van 1 hebt op drankjes.

De top 3 must do happy hours zijn; Madero Ocean club op woensdag avond, Bonita Beach Bar op vrijdag tijdens zonsondergang, Zanzibar op zaterdag, hele avond feest. 

Sla je favoriete happy hour op

Ben je helemaal fan van een happy hour Curaçao? Sla deze dan op in jouw eigen agenda. Zodra je de happy hour van je keuze hebt gevonden op de overzichtpagina, kun je deze eenvoudig downloaden en dus opslaan in je agenda.

Stel hierbij een herinnering in voor het beginnen van de happy hour en mis je favoriete happy hour niet!

FAQ feestjes op Curaçao

De naam zelf zegt het al een beetje, happy hour betekent een uur lang korting op drankjes. Op Curaçao is dit heel populair! Bijna alle bars, restaurants & Beach Clubs houden 1 of meerdere keren per week een happy hour. 

Elke dag is er wel ergens een happy hour te vinden, vaak wordt er dan extra uitgepakt met een DJ of live band. Klik hier voor een overzicht van alle evenementen en happy hours op Curaçao. Tip: voeg deze gelijk toe aan je agenda via de site zodat je niks mist! 

Curaçao heeft voor ieder wat wils, hou je van een rustige happy hour of een happy hour waar het echt groot feest is? Dat kan beide! 

Hier een paar tips voor leuke happy hours op Curaçao.

  • Bonita Beach Club op vrijdag en zondag
  • Madero Ocean Club op woensdag, vrijdag en zondag 
  • Wet en wild op vrijdag en zondag
  • Cabana op woensdag
  • Kokomo op zondag 

Check onze website voor meer informatie over happy hours en evenementen op Curaçao. Tip: voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda via onze website en mis niks! 

Op Curaçao heb je niet echt ”clubs” zoals we deze in Nederland kennen. Op Curaçao zijn de meeste feestjes en uitgaansgelegenheden op het strand, tussen de palmbomen. Je hebt wel op woensdag, vrijdag en zondag club Live van 1 tot 3 snachts op Mambo Beach, dit is wel echt een club zoals we die in Nederland kennen.

Bekijk onze website voor een overzicht van alle evenementen en happy hours

Je kunt de hele week uitgaan op Curacao. De leukste dagen zijn; woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag. 

Bekijk het overzicht van alle evenementen en happy hours hier!

Je kunt overal gewoon pinnen maar sommige evenementen zoals de feestjes bij Madero werken met muntjes. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

Automatisch vertalen

Vertaal automatisch alle titels, beschrijvingen en recensies naar Nederlands.
Titels van vermeldingen
Beschrijvingen van vermeldingen
Recensies, berichten en profielinformatie

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodatie

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuig

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tour of Activiteit

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenement

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Waar ben je naar op zoek?
Download de App
Scan voor de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.