De witste stranden van Curaçao

  • Home
  • De witste stranden van Curaçao

De witste stranden van Curaçao

Fun Curaçao

Zon, zee en wit strand

Op Curaçao is het niet alleen zon, zee en strand maar vooral zon, zee, en parel wit strand. Met zijn 37 stranden is Curaçao een paradijs voor de echte strandliefhebbers. Elk strand heeft zijn eigen mooie eigenschappen maar enkele stranden springen er toch wel uit die in het plaatje azuur blauwe zee en wit strand passen. Dit zijn de witste stranden van Curaçao:

Cas Abou heeft een uitgestrekt wit strand waar je een strandbedje kan huren en onder een van de palmbomen kan liggen. Je kunt hier heerlijk op blote voeten rondlopen en het witte zand tussen je tenen voelen. Wissel het relaxen op het strand af met een verfrissende duik in de azuur blauwe zee. Er is een restaurant aanwezig maar je kan ook je eigen eten en drinken meenemen. 

Een van de populairste stranden op Curaçao is de Grote Knip. En dit is niet voor niks! Unesco heeft dit strand zelfs uitgeroepen tot mooiste strand van de Caribbean. Ondanks zijn populariteit is de Grote Knip niet commercieel.

De  faciliteiten die aanwezig zijn, zijn strandbedjes, toiletgebouw en een kleine snackbar die niet altijd open is. Geniet dus van omgeving en een van de witste stranden van Curaçao op een relaxte manier. 

Naast het hebben van een prachtig strand, is Porto Mari dé locatie om een dag te genieten. Verwen jezelf met iets lekkers uit het restaurant en huur voor niet al teveel geld een ligbedje. Porto Mari is ook een snorkelparadijs wat plezier geeft voor jong en oud! Het is een lang uitgerekt strand met heerlijk wit zand waardoor je je echt in de tropen voelt.

Klein Curaçao is een eiland dat 12 kilometer bij Curaçao vandaan ligt. Het is een onbewoond eiland waar het water zo blauw en helder is, dat je erg diep kunt kijken. Het hele eiland is omringd door het witste zand van Curaçao. Het leukste is om Klein Curaçao te bezoeken met een van de vele excursies

Snorkelen

Niet alleen de stranden zijn een genot om naar te kijken. Ook in het helder blauwe water is van alles te beleven. Wil jij ook de onderwaterwereld van Curaçao ontdekken? Huur voor tijdens jouw verblijf op Curaçao een snorkel om alles mee te maken! Snorkelen geeft plezier voor jong en oud, kies daarom een geschikte snorkelset uit voor grote en kleine maten. 

Ontdek exotische vissen, zwem tussen de schildpadden en bewonder het prachtige koraal. Curaçao is een snorkelparadijs 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.