Glückliche Stunden in Willemstad

  • Zuhause
  • Glückliche Stunden in Willemstad

Happy hours in Willemstad, Curaçao

Fun Curaçao

Leuke plekjes voor een drankje en dansje in Willemstad

Happy hour met uitzicht op de wereldberoemde pontjesbrug, wie wilt dat nou niet? Een dagje geen zin in het strand? Ook dan zijn er genoeg Happy Hour te vinden in de stad! Naast alle Beach clubs bieden veel restaurants en barretjes in de stad op Curaçao ook happy hours aan. Vaak vind je hier ook live muziek of salsa avonden.

Op Fun Curaçao vind je een Überblick met alle evenementen en happy hours.

Waar in Willemstad moet ik zijn?

Willemstad is verdeeld in 2 stadsdelen; Punda en Otrobanda. Aan de kant van Punda heb je veel leuke tentjes zitten. Je kunt chique gaan genieten bij St. Tropez oder BijBlauw of een simpele hap halen bij eetcafé De Buren. En als je toch in Willemstad bent maak dan een wandeling om de historie van de stad en de muurschilderingen in Otrobanda te ontdekken. 

Kommende glückliche Stunden

März 2023

März 2023

Verpassen Sie nichts!

Tip: Ben je bang dat je een happy hour mist?

Je kunt alle evenementen en happy hours op Fun Curaçao, gemakkelijk via de desktop en mobiele app toevoegen aan jouw agenda! Zo weet je zeker dat jij geen feestje mist! 

FAQ glückliche Stunden

Ja! happy hours zijn echt een ding op Curaçao, in Nederland heb je dit niet omdat de wetgeving rondom alcohol in Nederland anders ligt en er geen korting gegeven mag worden!

Jeden Tag ist irgendwo einer Happy Hour op Curaçao. Veel bars, restaurants & Beach clubs houden een Happy Hour, vaak zijn hier de drankjes 1 + 1 gratis. Perfect voor je portemonnee dus! Meestal wordt hier ook Live-Musik gespielt oder gibt es einen DJ gegenwärtig. 

Finden Sie eine Übersicht über alle Happy Hour en evenementen op Fun Curaçao en voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda zodat je niks mist! 

De naam zegt het al een beetje, Happy Hour betekent een uur lang korting op drankjes. Vaak is deze actie 1 + 1 gratis, of een andere leuke aanbieding! Meestal is hier ook een DJ oder Liveband aanwezig, super gezellig! Happy hours worden altijd druk bezocht en zijn DE plek om lekker te socializen.

Check de het platform Fun Curaçao voor meer informatie over Happy Hour und Veranstaltungen op Curaçao. Tip: voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda via onze website en app en mis niks! 

Willemstad is HET visitekaartje van Curaçao, de pontjesbrug kan je vast niet ontgaan zijn op alle reis sites. Een deel van de prachtige stad staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO, zeker een bezoekje waard dus. 

Willemstad heeft veel te bieden, perfect om een dagje rond te wandelen. Hieronder een lijstje van dingen die je in Willemstad kunt zien/doen.

Je kunt de hele week uitgaan op Curaçao. Maar de dagen woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn het meest populair. 

Klik hier voor het overzicht van alle evenementen und Happy Hour op Curaçao. 

De meest bekende likeur van het eiland is; Blue Curaçao. Deze likeur wordt gebrouwen op Curaçao en wordt gemaakt van de schillen van de Laraha die alleen op het eiland groeien. Je kunt bij het landhuis Chobolobo een tour boeken om alles te weten te komen over deze likeur en zelf te proeven. 

Fun Curaçao
Lustige Curaçao-App

Lustige Curaçao-App

Scannen Sie direkt mit Ihrem Handy

Laden Sie die Anwendung herunter

 

 /. 

Fun Curaçao


Nachricht senden

Meine Favoriten

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Warum dieses Mietfahrzeug über Fun Curaçao buchen?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Warum diese Unterkunft über Fun Curaçao buchen?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Warum diese Tour oder Aktivität über Fun Curaçao buchen?

IN APP ÖFFNEN

Fun Curaçao
Wie war Ihre Erfahrung?

Ihre Bewertung wird von allen Benutzern von Fun Curaçao sehr geschätzt, vielen Dank dafür!

Unterkünfte, Mietfahrzeuge, Touren und Aktivitäten können nur von Gästen bewertet werden, die diese über Fun Curaçao gebucht und bezahlt haben. 

Fun Curaçao
Foto & Video einreichen

Haben Sie tolle Fotos und/oder schöne (Drohnen-)Videos während einer gebuchten Tour oder Aktivität bei Fun Curaçao oder vielleicht von einem wunderschönen Tag am Strand gemacht? 

Sie können dies für eine verwenden bewertung auf Fun Curaçao zurückzulassen.

Außerdem können Sie ganz einfach Ihre Bilder einreichen, damit Ihre Fotos und/oder Videos auf den Socials von Caribbean Fun zu sehen sind! 

Fun Curaçao
Durchsuchen Sie alle Artikel
Laden Sie die Anwendung herunter
Scannen Sie die Fun Curaçao-App
Fun Curaçao
Filmmaterial einreichen

Du oder dein Social Media Account werden erwähnt, wenn deine Bilder von Carbisch Fun gepostet werden! 

Sie können maximal 20 Dateien mit 128 MB pro Datei hochladen. Größere Dateien? Dann nutzen Sie das kostenlose Tool von WeTransfer, mit der E-Mail info@funcuracao.com.