Kinderfreundliche Strände auf Curaçao

  • Zuhause
  • Kinderfreundliche Strände auf Curaçao

Kinderfreundliche Strände auf Curaçao

Fun Curaçao

Kleine ontdekkers van het eiland

Curaçao ontdekken is geschikt voor de grote maar ook kleine avonturiers. Met de kids erop uit gaan is natuurlijk heel leuk om te doen. Curaçao heeft veel stranden waar je uit kan kiezen. Alle stranden zijn geschikt om kinderen mee naartoe te nemen. Toch zijn er een aantal stranden extra fijn voor kinderen omdat deze makkelijk te bereiken zijn of de zee minder hoge golven heeft.

Een strand met een aantal handige faciliteiten is ook ideaal voor als je met kinderen reist. Ook zijn stranden waar het zand rustig afloopt in het water de perfecte plek om kinderen mee naartoe te nemen. Dus wat zijn de meest kindvriendelijke stranden op Curaçao?

Handig om te weten: Veel stranden op Curaçao hebben richting de zee kleine steentjes liggen. Het kan fijn zijn om voor je kind waterschoenen mee te nemen!

Playa Lagun is een heerlijk rustig strandje gelegen in een lagune. Door de lagune komen er geen grote golven wat dit strand ideaal maakt voor kinderen. Ook is dit strand perfect voor beginnende snorkelaars. Er is veel te zien onderwater en door de lagune is er een groot gebied die ontdekt kan worden voordat de open zee begint. Er is een restaurant aanwezig en je kan ligbedden huren. Ook is er genoeg schaduwplek waar kinderen kunnen spelen. 

Een populair en toeristisch strand is Mambo Beach. Mambo Beach ligt erg centraal en heeft alles in de buurt. Ondanks dat dit een erg populaire plek is onder toeristen, is het een fijn strand voor kinderen. Er is een speeltuin aanwezig en in de zee liggen golfblokken. Dit maakt het zwemmen voor kinderen erg plezierig. Door de vele voorzieningen die aanwezig zijn is dit gegarandeerd een geslaagde stranddag. Kies na de stranddag een van de vele restaurantjes aan de boulevard voor het avondeten. 

Gelegen in het Blue Bay Resort, maar toegankelijk voor iedereen, is strand Blue bay. Het strand heeft niet tot nauwelijks steentjes waardoor dit ideaal is voor kinderen om in te spelen. Door de vele palmbomen is er bijna altijd een schaduwplek beschikbaar. Ook is er achter het restaurant een leuke speeltuin en kidsclub aanwezig waar de kinderen zich ook kunnen vermaken.

Cas Abou heeft een prachtig strand waar je vanaf het strand geleidelijk de zee in loopt. Dit is perfect voor kleine kinderen! Er is ook een wc en restaurant aanwezig. Het restaurant heeft geen uitgebreide menukaart en dus is het handig om ook je eigen eten en drinken mee te nemen. 

Jan Thiel is net als Mambo Beach een bekend strand onder toeristen. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig en er is ook keuze uit vele restaurants. Door de golfbrekers in het water is de zee een fijne en veilige plek voor kinderen om te spelen. 

Spelen op het strand

Met de kids naar het strand is natuurlijk heerlijk, de stranden kunnen uren speelplezier geven. Dit is natuurlijk nog leuker met speelgoed erbij. Bespaar ruimte in je koffer en huur voor tijdens jullie verblijf strandspeelgoed bij Fun Curaçao! Een groot vermaak voor de kids en een klein rust moment voor jou. 

Neem de kleine ontdekkers van het eiland veilig mee in een van de autostoelen en geniet met volle teugen van wat Curaçao te bieden heeft! Bekijk alle huuritems om jouw verblijf op Curaçao nog leuker te maken.

Fun Curaçao
Lustige Curaçao-App

Lustige Curaçao-App

Scannen Sie direkt mit Ihrem Handy

Laden Sie die Anwendung herunter

 

 /. 

Fun Curaçao

Nachricht senden

Meine Favoriten

IN APP ÖFFNEN

Fun Curaçao
Wie war Ihre Erfahrung?

Ihre Bewertung wird von allen Benutzern von Fun Curaçao sehr geschätzt, vielen Dank dafür!

Unterkünfte, Mietfahrzeuge, Touren und Aktivitäten können nur von Gästen bewertet werden, die diese über Fun Curaçao gebucht und bezahlt haben. 

Fun Curaçao
Foto & Video einreichen

Haben Sie tolle Fotos und/oder schöne (Drohnen-)Videos während einer gebuchten Tour oder Aktivität bei Fun Curaçao oder vielleicht von einem wunderschönen Tag am Strand gemacht? 

Sie können dies für eine verwenden bewertung auf Fun Curaçao zurückzulassen.

Außerdem können Sie ganz einfach Ihre Bilder einreichen, damit Ihre Fotos und/oder Videos auf den Socials von Caribbean Fun zu sehen sind! 

Fun Curaçao
Durchsuchen Sie alle Artikel
Laden Sie die Anwendung herunter
Scannen Sie die Fun Curaçao-App
Fun Curaçao
Filmmaterial einreichen

Du oder dein Social Media Account werden erwähnt, wenn deine Bilder von Carbisch Fun gepostet werden! 

Sie können maximal 20 Dateien mit 128 MB pro Datei hochladen. Größere Dateien? Dann nutzen Sie das kostenlose Tool von WeTransfer, mit der E-Mail info@funcuracao.com.