Curaçaos Nachtleben

Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhaltsübersicht

Heerlijke stranddagen, culturele ontdekkingen, prachtige natuur, Curaçao heeft het allemaal! En niet alleen overdag is veel te beleven. Wanneer de prachtige zonsondergang is geweest, begint het nachtleven van Curaçao. Avonden met live muziek waar je kan salsadansen, feestjes op het strand en je kan zelfs tot in de late uren door bij de leukste clubs. Lees in deze blog meer over het uitgaan en nachtleven van Curaçao!

Live Musik

Veel restaurants en barretjes op Curaçao hebben 1 dag in de week live muziek. Dit gaat vaak gepaard met een happy hour en belooft altijd een leuke avond te worden. Op donderdagavond vanaf 20:30 is de Nieuwestraat in Pietermaai ‘the place to be’ voor een avond genieten en dansen op live muziek. Bij het restaurant Mundo Bizarro is elke donderdagavond ‘salsa avond’. Leuk om mee te doen maar ook om naar te kijken!

Elke zondag om 17:00 is bij Kokomo Beach happy hour en livemuziek. Hier hoef je niet je hele avond voor vrij te plannen, Kokomo Beach is elke dag na 18:00 gesloten. Kijk voor alle plekken met live muziek op het eiland per restaurant goed op welke dagen ze dit hebben en vanaf hoe laat het begint. Zo weet je zeker dat je kan mee genieten en voor de liefhebbers je heupen kan zwaaien.

Gut zu wissen: Op zaterdagavond zijn de restaurantjes in Pietermaai na 22u niet open om nog na te borrelen. Dit is omdat veel mensen op deze dag naar andere feesten op het eiland gaan.

Strandfeesten

Dansen met blote voeten in het zand onder de palmbomen, het geluid van de zee, sfeervolle lampjes… De meest gewilde feesten op Curaçao zijn misschien wel de strandfeesten. Je bent tenslotte op een eiland omringd door zee en strand! Aan strandfeesten zijn er ook zeker genoeg. De populairste beachparty’s zijn vanaf woensdag te vinden bij Mambo Beach en vanaf vrijdag bij Jan Thiel Beach.

Gut zu wissen: De meeste strandtenten hebben een happy hour vanaf 17:00 en sluiten tussen 01:00 en 02:00.

Clubs

Voor de echte feestbeesten is er ook tot in de late uurtjes wat te doen op Curaçao. Er zijn een aantal bekende clubs die rond 23:00 open gaan en de deuren in de vroege ochtend weer sluiten. Dit zijn bijvoorbeeld club Liv in Salina en club Live973 bij Mambo Beach.

Kortom, op Curaçao vindt je een goed nachtleven voor ieder wat wils!

 

 /. 

Fun Curaçao

Nachricht senden

Meine Favoriten

IN APP ÖFFNEN

Fun Curaçao
Wie war Ihre Erfahrung?

Ihre Bewertung wird von allen Benutzern von Fun Curaçao sehr geschätzt, vielen Dank dafür!

Unterkünfte, Mietfahrzeuge, Touren und Aktivitäten können nur von Gästen bewertet werden, die diese über Fun Curaçao gebucht und bezahlt haben. 

Fun Curaçao
Foto & Video einreichen

Haben Sie tolle Fotos und/oder schöne (Drohnen-)Videos während einer gebuchten Tour oder Aktivität bei Fun Curaçao oder vielleicht von einem wunderschönen Tag am Strand gemacht? 

Sie können dies für eine verwenden bewertung auf Fun Curaçao zurückzulassen.

Außerdem können Sie ganz einfach Ihre Bilder einreichen, damit Ihre Fotos und/oder Videos auf den Socials von Caribbean Fun zu sehen sind! 

Fun Curaçao
Durchsuchen Sie alle Artikel
Laden Sie die Anwendung herunter
Scannen Sie die Fun Curaçao-App
Fun Curaçao
Filmmaterial einreichen

Du oder dein Social Media Account werden erwähnt, wenn deine Bilder von Carbisch Fun gepostet werden! 

Sie können maximal 20 Dateien mit 128 MB pro Datei hochladen. Größere Dateien? Dann nutzen Sie das kostenlose Tool von WeTransfer, mit der E-Mail info@funcuracao.com.