Bootsfahrt bei Sonnenuntergang Curaçao

  • Zuhause
  • Bootsfahrt bei Sonnenuntergang Curaçao

Bootsfahrt bei Sonnenuntergang Curaçao

Fun Curaçao

Zonsondergangen op Curaçao

Curaçao heeft schöne Strände, veel bezienswaardigheden een een wilde natuur. Wat zeker niet kan ontbreken in dit lijstje zijn de prachtige zonsondergangen die de lucht elke avond in de mooiste tinten kleurt. Vanaf het eiland is de zonsondergang al een bijzonder moment, vanaf de zee is dit nog specialer. Zie de zon in de zee zakken tijdens een sunset boottocht op Curaçao. 

Een sunset boottocht is een van de meest romantische dingen die je kan doen op het eiland. Ook is het leuk om met het hele gezin, een groep vrienden en zelfs in je eentje de spectaculaire zonsondergang te bewonderen. De zon gaat natuurlijk onder voor iedereen en iedereen kan meegenieten!

Varen op Curaçao

Niet alleen tijdens de zonsondergang is varen op Curaçao de moeite waard. Ontdek het eiland overdag vanaf de zee en geniet van een frisse zeebries op je gezicht. Huur je eigen boot of ga mee met een tour om zo niks van Curaçao te missen. Neem een Schnorchel mee en maak af en toe een frisse duik in het water om even aan de warmte te ontsnappen. 

Klein curacao

Klein Curaçao
Klein Curaçao

Een van de populairste boottochten op Curaçao is een trip naar Klein Curaçao. Klein Curaçao is een eiland dat op ongeveer 2 uur varen bij Curaçao vandaan ligt. Het eiland is onbewoond waardoor je even in een compleet nieuwe wereld bent. Het water lijkt nog blauwer dan langs de kust van Curaçao en het eiland is de ideale plek om te zwemmen, BBQ’en en strandactiviteiten te doen.  

Ontdek Klein Curaçao door het huren van een privéboot of met een gezellige groep mee te gaan.

Fun Curaçao
Lustige Curaçao-App

Lustige Curaçao-App

Scannen Sie direkt mit Ihrem Handy

Laden Sie die Anwendung herunter

 

 /. 

Fun Curaçao

Nachricht senden

Meine Favoriten

IN APP ÖFFNEN

Fun Curaçao
Wie war Ihre Erfahrung?

Ihre Bewertung wird von allen Benutzern von Fun Curaçao sehr geschätzt, vielen Dank dafür!

Unterkünfte, Mietfahrzeuge, Touren und Aktivitäten können nur von Gästen bewertet werden, die diese über Fun Curaçao gebucht und bezahlt haben. 

Fun Curaçao
Foto & Video einreichen

Haben Sie tolle Fotos und/oder schöne (Drohnen-)Videos während einer gebuchten Tour oder Aktivität bei Fun Curaçao oder vielleicht von einem wunderschönen Tag am Strand gemacht? 

Sie können dies für eine verwenden bewertung auf Fun Curaçao zurückzulassen.

Außerdem können Sie ganz einfach Ihre Bilder einreichen, damit Ihre Fotos und/oder Videos auf den Socials von Caribbean Fun zu sehen sind! 

Fun Curaçao
Durchsuchen Sie alle Artikel
Laden Sie die Anwendung herunter
Scannen Sie die Fun Curaçao-App
Fun Curaçao
Filmmaterial einreichen

Du oder dein Social Media Account werden erwähnt, wenn deine Bilder von Carbisch Fun gepostet werden! 

Sie können maximal 20 Dateien mit 128 MB pro Datei hochladen. Größere Dateien? Dann nutzen Sie das kostenlose Tool von WeTransfer, mit der E-Mail info@funcuracao.com.