Top 6 kostenlose Strände auf Curaçao

  • Zuhause
  • Top 6 kostenlose Strände auf Curaçao

Top 6 Gratis stranden op Curaçao

Fun Curaçao

Curaçao heeft maar liefst 37 prachtige stranden.

Elk strand heeft zijn eigen charmes en karaktereigenschappen. Een aantal stranden vallen onder privé eigendom waardoor je entree moet betalen of er is alleen een betaalde entree om bij te dragen aan het onderhouden van het strand. Dit is natuurlijk erg belangrijk omdat hiermee ook de schoonheid van Curaçao wordt behouden. 

Toch zijn er nog genoeg gratis stranden op Curaçao. Op deze stranden zijn vaak niet zoveel faciliteiten aanwezig en is het ook extra belangrijk om geen spullen achter te laten die niet op het strand horen zoals afval.

Dit zijn de top 6 gratis stranden op Curaçao:

Een van de mooiste en bekendste stranden op Curaçao is de Grote Knip, en het is helemaal gratis! Geniet van het parel witte zandstrand en helder blauwe water zonder er iets voor kwijt te hoeven zijn. Er zijn strandbedjes aanwezig die wel tegen een kleine vergoeding gehuurd kunnen worden. Verder is er een kleine snackbar aanwezig die niet altijd open is, zorg dus dat je genoeg eten en drinken meeneemt!

Naast de Grote Knip kan de Kleine Knip natuurlijk niet ontbreken! Dit strand is net zo mooi en gratis als de Grote Knip maar zoals de naam al zegt: net een maatje kleiner. 

Naast de lijst met gratis stranden kan Daaibooi Bay ook op de lijst met ‘must see’ stranden. Het strand heeft een intieme sfeer en is ook onder de lokale bevolking erg geliefd. Het is mogelijk om een ligbedje te huren en er is een kleine snackbar aanwezig. 

Bij TugBoat Beach is het niet ideaal om de hele dag op het strand te liggen. Wel is dit een grote aanrader om te snorkelen of duiken! Er ligt namelijk een oude sleepboot onderwater die van alle kanten goed te bewonderen is. Omdat de sleepboot al meer dan 30 jaar op de bodem van de zee ligt, zijn er intussen veel vissen en koraal die de boot hun thuis noemen. Als je geen eigen snorkels hebt, kun je deze snorkels gemakkelijk huren om mee te nemen!

Als je schildpadden wilt spotten op Curaçao dan moet je naar Playa Grandi! Playa Grandi wordt ook wel Playa Piscado genoemd. Vissers meren hier aan om hun vangst schoon te maken. De visresten worden terug de zee ingegooid wat voor schilpadden een zwemmend buffet is. Neem je Schnorchel mee en geniet van het spectakel! Dit is het moment om een schildpad van dichtbij te zien!

Voor een prachtig idillysch strand kan je naar Playa Lagun gaan. Het strand ligt tussen 2 hoge rotsen in wat voor een sprookjesachtige omgeving zorgt. Ook hier hoef je alleen te betalen als je een strandbedje wilt huren. Vergeet ook niet om een Schnorchel mee te nemen, Playa Lagun staat bekend om haar prachtige onderwaterwereld.

Einrichtungen

Niet alle gratis stranden hebben veel faciliteiten aanwezig. Dit is geen probleem want je mag vaak wel je eigen eten en drinken meenemen! Ga goed voorbereid op pad en bewaar jouw eten en drinken in een koelbox. Huur voordelig een koelbox bij Fun Curaçao zodat je deze tijdens jouw verblijf op Curaçao zo vaak kan gebruiken als je wilt. Lever de koelbox als je terug naar huis gaat weer in en geniet zo tijdens jouw verblijf van zorgeloze stranddagen!

Fun Curaçao
Lustige Curaçao-App

Lustige Curaçao-App

Scannen Sie direkt mit Ihrem Handy

Laden Sie die Anwendung herunter

 

 /. 

Fun Curaçao

Nachricht senden

Meine Favoriten

IN APP ÖFFNEN

Fun Curaçao
Wie war Ihre Erfahrung?

Ihre Bewertung wird von allen Benutzern von Fun Curaçao sehr geschätzt, vielen Dank dafür!

Unterkünfte, Mietfahrzeuge, Touren und Aktivitäten können nur von Gästen bewertet werden, die diese über Fun Curaçao gebucht und bezahlt haben. 

Fun Curaçao
Foto & Video einreichen

Haben Sie tolle Fotos und/oder schöne (Drohnen-)Videos während einer gebuchten Tour oder Aktivität bei Fun Curaçao oder vielleicht von einem wunderschönen Tag am Strand gemacht? 

Sie können dies für eine verwenden bewertung auf Fun Curaçao zurückzulassen.

Außerdem können Sie ganz einfach Ihre Bilder einreichen, damit Ihre Fotos und/oder Videos auf den Socials von Caribbean Fun zu sehen sind! 

Fun Curaçao
Durchsuchen Sie alle Artikel
Laden Sie die Anwendung herunter
Scannen Sie die Fun Curaçao-App
Fun Curaçao
Filmmaterial einreichen

Du oder dein Social Media Account werden erwähnt, wenn deine Bilder von Carbisch Fun gepostet werden! 

Sie können maximal 20 Dateien mit 128 MB pro Datei hochladen. Größere Dateien? Dann nutzen Sie das kostenlose Tool von WeTransfer, mit der E-Mail info@funcuracao.com.