Top 6 der schönsten Schnorchelplätze auf Curaçao

  • Zuhause
  • Top 6 der schönsten Schnorchelplätze auf Curaçao

Top 6 der schönsten Schnorchelplätze auf Curaçao

Fun Curaçao

Schnorcheln in Curaçao

Curaçao is een eiland dat veel te bieden heeft. Zon, natuur, cultuur en een prachtige zee. Hoe mooi Curaçao boven water is, is het zeker ook onderwater! Ontdek de onderwaterwereld van Curaçao eenvoudig door te snorkelen.

Je kan naar elk strand je snorkel meenemen om een kijkje te nemen wat er allemaal onder de zeespiegel gebeurt, en dat is veel! Toch is er op de ene plek meer te zien dan op de andere plek. Dit zijn de top 6 mooiste snorkelplekken op Curaçao.

In de lagune bevindt zich een levendige onderwaterwereld die zeker de moeite waard is om ontdekt te worden! Met het kalme water, veel waterdieren en een idyllisch strand, is Playa Lagun een ideale snorkelspot.

Voor een unieke snorkelervaring is de Blauwe Kamer zeker een aanrader! In deze grot komt het zonlicht op een bepaalde manier naar binnen waardoor het water magisch blauw lijkt te zijn. Er zwemmen scholen met vissen die te bewonderen zijn. De enige ingang naar de grot, is via het water onder een rots door te zwemmen. De ingang kan via een boot bereikt worden of een wandelroute vanaf Playa Santa Cruz. 

Een sleepboot die lang geleden is gezonken naar de bodem van de zee, doet nu dienst tot een mooie snorkellocatie. Doordat de boot er al lang ligt, zit er veel koraal op. De vissen zijn intussen gewend aan duikers en snorkelaars waardoor ze niet van je zullen schrikken. 

Een prachtig strand met een nog mooiere onderwaterwereld is Playa Porto Mari. Er is een uitgestrekt snorkelgebied waar je je ogen zult uitkijken met verschillende soorten vissen en koraal. Neem na het snorkelen plaats in het restaurant met uitzicht op zee, om zo je dag goed af te sluiten. 

Dé plek op Curaçao om te snorkelen met schildpadden is Playa Grandi! Er zullen hier bijna altijd schildpadden te vinden zijn omdat vissers hun visresten in het water gooien. Dit zorgt voor een zwemmend buffet voor de schildpadden en een unieke snorkelervaring voor jou!

Voor een heerlijke stranddag is Kokomo Beach de perfecte plek. Het is een klein privé strand met veel faciliteiten waardoor je echt even kan genieten. In de lijst met mooiste snorkelplekken op Curaçao mag Kokomo Beach ook zeker niet ontbreken. Niet alleen het strand is een lust voor het oog, ook onderwater is het prachtig! 

Ontdek alle andere stranden van Curaçao waar gesnorkeld kan worden hieronder. 

Snorkel huren

Schildpadden, zeepaardjes, exotische vissen en prachtig koraal. De zee rond Curaçao is een nieuwe wereld die je wilt ontdekken! Door het heldere blauwe water en vaak lage golfslag is snorkelen op Curaçao een ‘must do’ activiteit. Wil je zelf de onderwaterwereld van Curaçao beleven? Bespaar ruimte in je koffer en huur tijdens jouw verblijf op Curaçao een van onze snorkels. Relaxt snorkelen met een Schutzmaske, traditionele snorkel, flippers of een hele set

Huur de snorkel zo lang als je wilt en nodig hebt voor een voordelige prijs. Snorkelen is een beleving voor jong en oud. Fun Curaçao verhuurd grote en kleine maten snorkels en flippers. Dit zorgt gegarandeerd voor iedereen een hoop onderwaterpret!

Fun Curaçao
Lustige Curaçao-App

Lustige Curaçao-App

Scannen Sie direkt mit Ihrem Handy

Laden Sie die Anwendung herunter

 

 /. 

Fun Curaçao

Nachricht senden

Meine Favoriten

IN APP ÖFFNEN

Fun Curaçao
Wie war Ihre Erfahrung?

Ihre Bewertung wird von allen Benutzern von Fun Curaçao sehr geschätzt, vielen Dank dafür!

Unterkünfte, Mietfahrzeuge, Touren und Aktivitäten können nur von Gästen bewertet werden, die diese über Fun Curaçao gebucht und bezahlt haben. 

Fun Curaçao
Foto & Video einreichen

Haben Sie tolle Fotos und/oder schöne (Drohnen-)Videos während einer gebuchten Tour oder Aktivität bei Fun Curaçao oder vielleicht von einem wunderschönen Tag am Strand gemacht? 

Sie können dies für eine verwenden bewertung auf Fun Curaçao zurückzulassen.

Außerdem können Sie ganz einfach Ihre Bilder einreichen, damit Ihre Fotos und/oder Videos auf den Socials von Caribbean Fun zu sehen sind! 

Fun Curaçao
Durchsuchen Sie alle Artikel
Laden Sie die Anwendung herunter
Scannen Sie die Fun Curaçao-App
Fun Curaçao
Filmmaterial einreichen

Du oder dein Social Media Account werden erwähnt, wenn deine Bilder von Carbisch Fun gepostet werden! 

Sie können maximal 20 Dateien mit 128 MB pro Datei hochladen. Größere Dateien? Dann nutzen Sie das kostenlose Tool von WeTransfer, mit der E-Mail info@funcuracao.com.