Stellenangebote auf Curaçao

  • Zuhause
  • Stellenangebote auf Curaçao

Stellenangebote auf Curaçao

Fun Curaçao

Op zoek naar werk, stage of vrijwilligerswerk op Curaçao?

Is jouw droom om te werken oder stage te lopen op Curaçao? Doordeweeks hard werken en in het weekend op het Strand liggen? Dan ben je bij Fun Curaçao aan het juiste adres. Op het platform staan vacatures voor allerlei functies en baantypes. Neem snel een kijkje op de website van Fun Curacao en vind een baan die bij je past. 

Kan ik zomaar werken op Curaçao?

Ja dit is vrij makkelijk! Je hebt geen visum maar een ”Verklaring van Rechtswege” nodig om te kunnen werken oder stage lopen in Curaçao, alleen de aanvraag hiervan is al voldoende om het land binnen te komen. Deze kun je online aanvragen en kost 615 NAF, de benodigde documenten zijn; Paspoort, geboorteakte en VOG. Als Nederlander mag je officieel 6 maanden per jaar op Curaçao blijven zonder je uit te schrijven in Nederland. Blijf je langer dan 6 maanden? Dan moet je je uitschrijven in Nederland und inschrijven op Curaçao. 

Praktikum auf Curaçao

Stage lopen op Curaçao is heel populair onder Nederlandse jongeren. Het eiland zit vol met jongeren tussen de 18 en 25 die naar Curaçao komen voor een stage periode van 3 t/m 6 maanden onder de Caribische zon. Dit eiland is natuurlijk de beste plek om een deel van je studententijd door te brengen; altijd zon, veel feestjes, veel jongeren en een goede werksfeer. 

Als je stage wilt lopen op Curaçao moet er natuurlijk veel geregeld worden. Denk aan; Vervoer, Gehäuse, een goede stageplek waar je veel kunt leren, een werkvergunning en verzekeringen. Via Curastage kan dit allemaal geregeld worden, zij zijn een stagebemiddelingsbureau die jou helpen met de perfecte stage beleving hier op Curaçao. 

Mehr Informationen

Geïnteresseerd in een vacature op ons platform? Solliciteer dan makkelijk online en misschien vind jij jouw droom werkplek hier op het prachtige Curaçao. 

FAQ werken/stage/vrijwilligerswerk op Curaçao

Het salaris in Curaçao ligt ongeveer op 70% van wat je in dezelfde branche in Nederland zou verdienen. Dus dat betekent dat je i.p.v. 1000 euro 700 euro verdiend.

Er is vanaf 1 jan 2023 een minimumloon ingesteld van 10.70 gulden vanaf 21 jaar (dit dus ongeveer delen door 2 voor euro). Met dit minimumloon bij een fulltime dienstverband zou je dus ongeveer uitkomen op 1850 gulden (ongeveer 975 euro). Dit ligt dus lager dan in Nederland, maar je krijgt er wel het voordeel van altijd lekker weer en strand in het weekend bij! 

Hulp nodig bij het papierwerk etc. regelen? Kijk op de site van CuraStage

Nee niet zomaar maar met een Nederlands Paspoort is het wel een stuk makkelijker. Je moet een Verklaring van Rechtswege (VRW) aanvragen bij de overheid en met het bewijs van deze aanvraag kom je Curaçao binnen en kan je beginnen met werken. Je mag maximaal 6 maanden per 12 maanden op Curaçao wonen en werken zonder je in te schrijven. Dus wil je een paar maandjes weg uit Nederland en in je vrije uurtjes genieten van de zon? Dan is Curaçao zeker een aanrader!

Heb je hulp nodig bij het regelen van het papierwerk etc. rondom werken op Curaçao? Bekijk de website van CuraStage en zij kunnen jou helpen! 

Dit gaat op dezelfde manier als werken, je hebt een Verklaring van Rechtswege nodig en je kunt hier maximaal 6 maanden blijven zonder je in de schrijven op Curaçao.

Curaçao is een heel populair eiland onder studenten die stage komen lopen voor 3 of 6 maanden. Voor studenten is dit de perfecte plek, doordeweeks stage lopen, ‘s avonds feestjes en in het weekend naar het strand, uitgaan en het eiland ontdekken. 

Hulp nodig bij het regelen van je stage? De benodigde papieren, accommodatie en vervoer etc? Check Curastage voor meer informatie. 

De werksfeer op Curaçao is anders dan we gewend zijn in Nederland. Op Curaçao gaat alles iets minder gehaast en zijn er minder regels om je aan te houden. Het ligt er natuurlijk per bedrijf aan en of je werkgever Antiliaans of  Nederlands is, maar over het algemeen een stuk relaxter dan in Nederland. 

Je kunt op veel plekken op Curaçao vrijwilligerswerk doen, armoede en straathonden zijn voorbeelden van problemen die spelen op Curaçao. Dus je kunt bijvoorbeeld bij een straathonden opvang werken of bij een organisatie die straathonden helpt op een andere manier. Op Curaçao heb je geen financieel vangnet (uitkering) zoals in Nederland heel gewoon is, veel mensen leven dus in armoede. Je zou bij een organisatie kunnen werken die zich in zet tegen armoede en bijvoorbeeld kleding inzamelt of maaltijden verzorgd. Of bij een vrouwenrechten organisatie bijvoorbeeld! Genoeg plek dus om vrijwilligerswerk te doen! Meer informatie over hoe het werkt om als Nederlandse vrijwilliger op Curaçao te komen? Kijk dan op de site van CuraStage en zij helpen je verder. 

Fun Curaçao
Lustige Curaçao-App

Lustige Curaçao-App

Scannen Sie direkt mit Ihrem Handy

Laden Sie die Anwendung herunter

 

 /. 

Fun Curaçao


Nachricht senden

Meine Favoriten

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Warum dieses Mietfahrzeug über Fun Curaçao buchen?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Warum diese Unterkunft über Fun Curaçao buchen?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Warum diese Tour oder Aktivität über Fun Curaçao buchen?

IN APP ÖFFNEN

Fun Curaçao
Wie war Ihre Erfahrung?

Ihre Bewertung wird von allen Benutzern von Fun Curaçao sehr geschätzt, vielen Dank dafür!

Unterkünfte, Mietfahrzeuge, Touren und Aktivitäten können nur von Gästen bewertet werden, die diese über Fun Curaçao gebucht und bezahlt haben. 

Fun Curaçao
Foto & Video einreichen

Haben Sie tolle Fotos und/oder schöne (Drohnen-)Videos während einer gebuchten Tour oder Aktivität bei Fun Curaçao oder vielleicht von einem wunderschönen Tag am Strand gemacht? 

Sie können dies für eine verwenden bewertung auf Fun Curaçao zurückzulassen.

Außerdem können Sie ganz einfach Ihre Bilder einreichen, damit Ihre Fotos und/oder Videos auf den Socials von Caribbean Fun zu sehen sind! 

Fun Curaçao
Durchsuchen Sie alle Artikel
Laden Sie die Anwendung herunter
Scannen Sie die Fun Curaçao-App
Fun Curaçao
Filmmaterial einreichen

Du oder dein Social Media Account werden erwähnt, wenn deine Bilder von Carbisch Fun gepostet werden! 

Sie können maximal 20 Dateien mit 128 MB pro Datei hochladen. Größere Dateien? Dann nutzen Sie das kostenlose Tool von WeTransfer, mit der E-Mail info@funcuracao.com.