Wandern auf Curaçao

Wandern auf Curaçao

Fun Curaçao

Leuke wandelroutes

Om jezelf te verplaatsen op Curaçao, is lopen niet de meest handige manier. Er zijn geen officiële voetpaden en auto’s rijden vaak hard. Toch heb je wel mooie gebieden waar je kan wandelen op Curaçao. Op het eiland zijn een aantal natuurgebieden die ontdekt kunnen worden. 

Het centrum van Willemstad bestaat uit de wijken Scharloo, Pietermaai, Punda en Otrobanda. Deze wijken staan op de UNESCO werelderfgoedlijst en dat is niet voor niks! In de wijken zijn naast leuke winkels en restaurantjes, prachtige muurschilderingen te vinden.

Om alle muurschilderingen te bewonderen is er een kunstroute die op verschillende bordjes door de wijken staan aangegeven. Zo hoef je niets te missen! De handelskade ligt aan de rand van de wijk Punda en is misschien wel de meest gefotografeerde plek op Curaçao. De gekleurde huizen zijn prachtig om te zien.

Tafelberg

Helemaal in het oosten van Curaçao is de Tafelberg te vinden. De Tafelberg heeft zijn naam te danken aan de grote platte oppervlakte. Het is mogelijk om bovenop de Tafelberg te staan! Er worden verschillende tours aangeboden waarmee je ook met zonsopgang of zonsondergang de berg kan beklimmen.

Christoffelberg beklimmen op Curacao

De hoogste berg op Curaçao is de Christoffelberg. Je kan de berg beklimmen en dit is zeker de moeite waard! Vanaf de top heb je een adembenemend uitzicht. Het is een aardige klim naar boven maar dan heb je ook wat!

Dit is een nationaal park dat langs de noordkust van Curaçao ligt. De Noordkust staat bekend om de ruige zee. De zee is zelfs zo ruig dat deze tegen hoge kliffen op slaat. Dit spektakel is van dichtbij te bewonderen! Shete Boka levert ook een grote bijdragen aan het beschermen van schildpadnesten. Er zijn twee wandelroutes waarme je het hele park kan bezichtigen. 

Zoutvlakte Jan Thiel

Wil je tijdens jouw wandeling flamingo’s spotten? Dan is de Zoutvlakte van Jan Thiel de perfecte plek! Langs de uitgestrekte vlakte is een wandelpad waarmee je een rondje kan lopen. De flamingo’s leven in het midden van de vlakte en kunnen dus van alle kanten bewonderd worden!

Fun Curaçao
Lustige Curaçao-App

Lustige Curaçao-App

Scannen Sie direkt mit Ihrem Handy

Laden Sie die Anwendung herunter

 

 /. 

Fun Curaçao

Nachricht senden

Meine Favoriten

IN APP ÖFFNEN

Fun Curaçao
Wie war Ihre Erfahrung?

Ihre Bewertung wird von allen Benutzern von Fun Curaçao sehr geschätzt, vielen Dank dafür!

Unterkünfte, Mietfahrzeuge, Touren und Aktivitäten können nur von Gästen bewertet werden, die diese über Fun Curaçao gebucht und bezahlt haben. 

Fun Curaçao
Foto & Video einreichen

Haben Sie tolle Fotos und/oder schöne (Drohnen-)Videos während einer gebuchten Tour oder Aktivität bei Fun Curaçao oder vielleicht von einem wunderschönen Tag am Strand gemacht? 

Sie können dies für eine verwenden bewertung auf Fun Curaçao zurückzulassen.

Außerdem können Sie ganz einfach Ihre Bilder einreichen, damit Ihre Fotos und/oder Videos auf den Socials von Caribbean Fun zu sehen sind! 

Fun Curaçao
Durchsuchen Sie alle Artikel
Laden Sie die Anwendung herunter
Scannen Sie die Fun Curaçao-App
Fun Curaçao
Filmmaterial einreichen

Du oder dein Social Media Account werden erwähnt, wenn deine Bilder von Carbisch Fun gepostet werden! 

Sie können maximal 20 Dateien mit 128 MB pro Datei hochladen. Größere Dateien? Dann nutzen Sie das kostenlose Tool von WeTransfer, mit der E-Mail info@funcuracao.com.