5,0

Dental Clinic Curaçao

Bang voor de Tandarts

Ben je bang voor de tandarts? Dan ben je niet de enige. Ongeveer een kwart van alle Mensen heeft in meer of mindere mate angst om naar de tandarts te gaan. Sommigen zijn zelfs zo bang dat ze helemaal niet naar de tandarts durven. Patiënten met angst voor de tandarts kunnen bij ons worden behandeld door onze speciale angsttandarts.

Angsttandarts Curaçao

De angsttandarts Curaçao heeft ervaring met extreem angstige patiënten. Hij neemt de tijd om je op jouw gemak te stellen en legt uit wat er tijdens de behandeling gebeurt. Indien nodig kan de angsttandarts gebruik maken van kalmerende middelen, zodat je meer ontspannen bent tijdens de behandeling.

Scan of download de QR code van deze locatie

Reviews

1 beoordeling 5,0
Beoordeling
5
  • Y. M. Martin 5,0
    27-05-21

    Overgestapt naar een andere praktijk, wat een opluchting. Een verschil van dag en nacht met de voorgaande praktijk. Deze tandarts neemt alle tijd voor je en luistert goed naar je verhaal en bespreekt het behandelplan met je door. Hij is dienstbaar en stelt de tandheelkundige gezondheid van de patient voorop. Een groot verschil met de vorige praktijk waar behandelingen worden verricht die overbodig zijn of zelfs niet goed gedaan worden in vergelijking met de oude verrichting/vulling van het betreffende element.
    De tandarts van deze praktijk is ontspannen, vriendelijk , hij stelt vragen waar je zelf niet aan hebt gedacht, of je na een tandheelkundige ingreep, de mondholte anders bent gaan aanvoelen dan voorheen. Hij is emaptsich en denkt mee met de patient, wat een verademing om patiente te zijn in deze tandartsen praktijk.

Plaats een review

Geef een reactie op een recensie

Is deze locatie van jouw?

Claim deze locatie om informatie bij te werken, op reviews te reageren en meer!

Rapporteer dit item

U heeft deze vermelding al gemeld

Dit is privé en wordt niet gedeeld met de beheerder van het item.

Afspraken

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

Sollicitatieformulier

Claim jouw item bij Fun Curaçao

Delen

De kosten voor verhuren via Airbnb

Wanneer je jouw huis, appartement of B&B -kamer wilt verhuren voor € 100,- per nacht, zal je deze op Airbnb moeten zetten voor € 87,-. De servicekosten voor de huurder zijn dan namelijk € 13,05 (uitgaande van 15%) wat in totaal dus uitkomt op een verhuurprijs van € 100,- per nacht. Over die € 87,- moet je als verhuurder dan nog 3% servicekosten betalen. Eindstand zal je als verhuurder € 84,39 overhouden.

De kosten voor verhuren via Booking.com

Bij Booking.com werkt het iets eenvoudiger en betaal je slechts als verhuurder servicekosten. Dit is in Nederland 12% voor verhuurders. Wanneer je jouw huis, appartement of B&B -kamer zal aanbieden voor € 100,- per nacht, betaal je € 12,- aan Booking.com. Je zal hier dus € 88,- overhouden.

De kosten voor verhuren via Fun Curaçao

Fun Curacao hanteert slechts 8% servicekosten voor verhuurders. Wanneer je jouw huis, appartement of B&B -kamer zal aanbieden voor € 100,- per nacht, betaal je € 8,- aan Fun Curaçao. Je zal hier dus € 92,- overhouden. Fun Curaçao is veruit de voordeligste keuze.