Dental Clinic Curaçao

Ben je bang voor de tandarts? Dan ben je niet de enige. Ongeveer een kwart van alle Mensen heeft in meer of mindere mate angst om naar de tandarts te gaan. Sommigen zijn zelfs zo bang dat ze helemaal niet naar de tandarts durven. Patiënten met angst voor de tandarts kunnen bij ons worden behandeld door onze speciale angsttandarts.

Angsttandarts Curaçao

De angsttandarts Curaçao heeft ervaring met extreem angstige patiënten. Hij neemt de tijd om je op jouw gemak te stellen en legt uit wat er tijdens de behandeling gebeurt. Indien nodig kan de angsttandarts gebruik maken van kalmerende middelen, zodat je meer ontspannen bent tijdens de behandeling.Scan of download de QR code van deze locatie

Reviews

1 review 5,0
Beoordeling
5
  • Y. M. 5,0
    27-05-21

    Overgestapt naar een andere praktijk, wat een opluchting. Een verschil van dag en nacht met de voorgaande praktijk. Deze tandarts neemt alle tijd voor je en luistert goed naar je verhaal en bespreekt het behandelplan met je door. Hij is dienstbaar en stelt de tandheelkundige gezondheid van de patient voorop. Een groot verschil met de vorige praktijk waar behandelingen worden verricht die overbodig zijn of zelfs niet goed gedaan worden in vergelijking met de oude verrichting/vulling van het betreffende element.
    De tandarts van deze praktijk is ontspannen, vriendelijk , hij stelt vragen waar je zelf niet aan hebt gedacht, of je na een tandheelkundige ingreep, de mondholte anders bent gaan aanvoelen dan voorheen. Hij is emaptsich en denkt mee met de patient, wat een verademing om patiente te zijn in deze tandartsen praktijk.

Plaats een review

Stuur een reactie op een review

Is deze locatie van jouw?

Claim deze locatie om informatie bij te werken, op reviews te reageren en meer! Dit is en blijft geheel kosteloos.

Rapporteer dit item

Jouw rapportage is verzonden

Dit is privé en wordt niet gedeeld met de beheerder van het item.

Afspraken

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

Sollicitatieformulier

Claim jouw item bij Fun Curaçao

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.