The whitest beaches of Curaçao

  • Home
  • The whitest beaches of Curaçao

The whitest beaches of Curaçao

Fun Curaçao

Zon, zee en wit strand

Op Curaçao is het niet alleen zon, zee en strand maar vooral zon, zee, en parel wit strand. Met zijn 37 stranden is Curaçao een paradijs voor de echte strandliefhebbers. Elk strand heeft zijn eigen mooie eigenschappen maar enkele stranden springen er toch wel uit die in het plaatje azuur blauwe zee en wit strand passen. Dit zijn de witste stranden van Curaçao:

Cas Abou heeft een uitgestrekt wit strand waar je een strandbedje kan huren en onder een van de palmbomen kan liggen. Je kunt hier heerlijk op blote voeten rondlopen en het witte zand tussen je tenen voelen. Wissel het relaxen op het strand af met een verfrissende duik in de azuur blauwe zee. Er is een restaurant aanwezig maar je kan ook je eigen eten en drinken meenemen. 

Een van de populairste stranden op Curaçao is de Grote Knip. En dit is niet voor niks! Unesco heeft dit strand zelfs uitgeroepen tot mooiste strand van de Caribbean. Ondanks zijn populariteit is de Grote Knip niet commercieel.

De  faciliteiten die aanwezig zijn, zijn strandbedjes, toiletgebouw en een kleine snackbar die niet altijd open is. Geniet dus van omgeving en een van de witste stranden van Curaçao op een relaxte manier. 

Naast het hebben van een prachtig strand, is Porto Mari dé locatie om een dag te genieten. Verwen jezelf met iets lekkers uit het restaurant en huur voor niet al teveel geld een ligbedje. Porto Mari is ook een snorkelparadijs wat plezier geeft voor jong en oud! Het is een lang uitgerekt strand met heerlijk wit zand waardoor je je echt in de tropen voelt.

Klein Curaçao is een eiland dat 12 kilometer bij Curaçao vandaan ligt. Het is een onbewoond eiland waar het water zo blauw en helder is, dat je erg diep kunt kijken. Het hele eiland is omringd door het witste zand van Curaçao. Het leukste is om Klein Curaçao te bezoeken met een van de vele excursies

Snorkelen

Niet alleen de stranden zijn een genot om naar te kijken. Ook in het helder blauwe water is van alles te beleven. Wil jij ook de onderwaterwereld van Curaçao ontdekken? Huur voor tijdens jouw verblijf op Curaçao een snorkel om alles mee te maken! Snorkelen geeft plezier voor jong en oud, kies daarom een geschikte snorkelset uit voor grote en kleine maten. 

Ontdek exotische vissen, zwem tussen de schildpadden en bewonder het prachtige koraal. Curaçao is een snorkelparadijs 

Fun Curaçao
Fun Curacao App

Fun Curacao App

Scan directly with your mobile

Download the app

 

 / 

Fun Curaçao

Send Message

My favorites

OPEN IN APP

Fun Curaçao
How was your experience?

Your review is greatly appreciated by all users of Fun Curaçao, thank you very much for this!

Accommodation, rental vehicles, tours & activities can only be reviewed by guests who have booked and paid for this through Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Submit photo & video

Have you taken awesome photos and/or beautiful (drone) videos during a booked tour or activity at Fun Curaçao, or perhaps of a wonderful day at the beach? 

You can use this for a review to leave behind on Fun Curaçao.

In addition, you can easily submit your images, so that your photos and / or videos are seen on the Socials of Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Search through all items
Download the app
Scan the Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Submit footage

You or your Social Media account will be mentioned when your images are posted by Carbisch Fun! 

You can upload a maximum of 20 files of 128 MB per file. Larger files? Then use the free tool from WeTransfer, with the e-mail info@funcuracao.com.