Happy hours in Willemstad

  • Home
  • Happy hours in Willemstad

Happy hours in Willemstad, Curaçao

Fun Curaçao

Leuke plekjes voor een drankje en dansje in Willemstad

Happy hour met uitzicht op de wereldberoemde pontjesbrug, wie wilt dat nou niet? Een dagje geen zin in het strand? Ook dan zijn er genoeg happy hours te vinden in de stad! Naast alle Beach clubs bieden veel restaurants en barretjes in de stad op Curaçao ook happy hours aan. Vaak vind je hier ook live muziek of salsa avonden.

Op Fun Curaçao vind je een Overview met alle evenementen en happy hours.

Waar in Willemstad moet ik zijn?

Willemstad is verdeeld in 2 stadsdelen; Punda en Otrobanda. Aan de kant van Punda heb je veel leuke tentjes zitten. Je kunt chique gaan genieten bij St. Tropez or BijBlauw of een simpele hap halen bij eetcafé De Buren. En als je toch in Willemstad bent maak dan een wandeling om de historie van de stad en de muurschilderingen in Otrobanda te ontdekken. 

Upcoming happy hours

March, 2023

March, 2023

Mis niks!

Tip: Ben je bang dat je een happy hour mist?

Je kunt alle evenementen en happy hours op Fun Curaçao, gemakkelijk via de desktop en mobiele app toevoegen aan jouw agenda! Zo weet je zeker dat jij geen feestje mist! 

FAQ happy hours

Ja! happy hours zijn echt een ding op Curaçao, in Nederland heb je dit niet omdat de wetgeving rondom alcohol in Nederland anders ligt en er geen korting gegeven mag worden!

Every day there is one somewhere happy hour op Curaçao. Veel bars, restaurants & Beach clubs houden een happy hour, vaak zijn hier de drankjes 1 + 1 gratis. Perfect voor je portemonnee dus! Meestal wordt hier ook live music played or is there one DJ present. 

Find an overview of all happy hours en evenementen op Fun Curaçao en voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda zodat je niks mist! 

De naam zegt het al een beetje, happy hour betekent een uur lang korting op drankjes. Vaak is deze actie 1 + 1 gratis, of een andere leuke aanbieding! Meestal is hier ook een DJ or live band aanwezig, super gezellig! Happy hours worden altijd druk bezocht en zijn DE plek om lekker te socializen.

Check de het platform Fun Curaçao voor meer informatie over happy hours and events op Curaçao. Tip: voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda via onze website en app en mis niks! 

Willemstad is HET visitekaartje van Curaçao, de pontjesbrug kan je vast niet ontgaan zijn op alle reis sites. Een deel van de prachtige stad staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO, zeker een bezoekje waard dus. 

Willemstad heeft veel te bieden, perfect om een dagje rond te wandelen. Hieronder een lijstje van dingen die je in Willemstad kunt zien/doen.

Je kunt de hele week uitgaan op Curaçao. Maar de dagen woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn het meest populair. 

Klik hier voor het overzicht van alle evenementen and happy hours op Curaçao. 

De meest bekende likeur van het eiland is; Blue Curaçao. Deze likeur wordt gebrouwen op Curaçao en wordt gemaakt van de schillen van de Laraha die alleen op het eiland groeien. Je kunt bij het landhuis Chobolobo een tour boeken om alles te weten te komen over deze likeur en zelf te proeven. 

Fun Curaçao
Fun Curacao App

Fun Curacao App

Scan directly with your mobile

Download the app

 

 / 

Fun Curaçao


Send Message

My favorites

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Why book this rental vehicle through Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Why book this accommodation through Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Why book this tour or activity through Fun Curaçao?

OPEN IN APP

Fun Curaçao
How was your experience?

Your review is greatly appreciated by all users of Fun Curaçao, thank you very much for this!

Accommodation, rental vehicles, tours & activities can only be reviewed by guests who have booked and paid for this through Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Submit photo & video

Have you taken awesome photos and/or beautiful (drone) videos during a booked tour or activity at Fun Curaçao, or perhaps of a wonderful day at the beach? 

You can use this for a review to leave behind on Fun Curaçao.

In addition, you can easily submit your images, so that your photos and / or videos are seen on the Socials of Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Search through all items
Download the app
Scan the Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Submit footage

You or your Social Media account will be mentioned when your images are posted by Carbisch Fun! 

You can upload a maximum of 20 files of 128 MB per file. Larger files? Then use the free tool from WeTransfer, with the e-mail info@funcuracao.com.