Prices snorkeling on Curaçao

  • Home
  • Prices snorkeling on Curaçao

Prices snorkeling on Curaçao

Fun Curaçao

Kosten snorkelen op Curaçao

Vanuit het vliegtuig is de azuurblauwe zee van Curaçao al te bewonderen. Dan ben je geland en is het eindelijk tijd om ook zelf de prachtige stranden van het eiland te ontdekken. Door de vele stranden en heldere water is Curaçao een echt snorkelparadijs.

Maar wat zijn de prijzen van snorkelen op Curaçao? Je kan naar elk strand je eigen snorkel meenemen of huren bij Fun Curaçao om te snorkelen. Dit is geheel gratis! Snorkelen is een eenvoudige en leuke manier om de onderwaterwereld van Curaçao te ontdekken. 

Eventuele prijzen van snorkelen langs de stranden op Curaçao kan de entree en/of een ligbedje van een strand zijn. Bekijk alle beaches om de tarieven per strand te zien.

Snorkeltours

Een dag snorkelen met een gids is ook mogelijk! Er zijn verschillende snorkeltours waar je uit kan kiezen. De prijzen van de tours zullen verschillen per aanbieder. Het leuke van een tour is dat je allemaal verschillende plekken op 1 dag ontdekt en daar meer informatie over krijgt. 

Mooiste snorkelplekken op Curaçao

Blue room on Curacao
The Blue Room

Een van de mooiste snorkelplekken van Curaçao zijn de Blauwe Kamer, Playa Porto Mari and Playa Lagun. 

The Blue Room is een grot waar je alleen in kan door onder een rots door te zwemmen. Het zonlicht valt op een bepaalde manier naar binnen waardoor het water licht lijkt te geven.

Playa Porto Mari heeft een groot gebied om te snorkelen met allemaal verschillende soorten vissen en koraal. Ook is het een fijn strand om de hele dag op te liggen. 

Playa Lagun is een mooi klein strand met twee hoge kliffen die langs de lagune liggen. Dit is boven en onderwater een adembenemende plek.  

Heb je ook heel veel zin om te snorkelen op Curaçao en ben je nieuwsgierig wat er onder de zeespiegel allemaal gebeurt? Bespaar ruimte in je koffer en huur voor tijdens jouw verblijf een snorkel!

Fun Curaçao
Fun Curacao App

Fun Curacao App

Scan directly with your mobile

Download the app

 

 / 

Fun Curaçao

Send Message

My favorites

OPEN IN APP

Fun Curaçao
How was your experience?

Your review is greatly appreciated by all users of Fun Curaçao, thank you very much for this!

Accommodation, rental vehicles, tours & activities can only be reviewed by guests who have booked and paid for this through Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Submit photo & video

Have you taken awesome photos and/or beautiful (drone) videos during a booked tour or activity at Fun Curaçao, or perhaps of a wonderful day at the beach? 

You can use this for a review to leave behind on Fun Curaçao.

In addition, you can easily submit your images, so that your photos and / or videos are seen on the Socials of Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Search through all items
Download the app
Scan the Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Submit footage

You or your Social Media account will be mentioned when your images are posted by Carbisch Fun! 

You can upload a maximum of 20 files of 128 MB per file. Larger files? Then use the free tool from WeTransfer, with the e-mail info@funcuracao.com.