Top 6 most beautiful beaches on Curaçao

  • Home
  • Top 6 most beautiful beaches on Curaçao

Top 6 most beautiful beaches on Curaçao

Fun Curaçao

Beaches in Curaçao

Als je aan Curaçao denkt, dan denk je natuurlijk aan zon, palmbomen, de vele stranden en een helder blauwe zee. Maar wat zijn dan de mooiste stranden op Curaçao om een heerlijke dag bij door te brengen? Fun Curaçao zet de top 6 mooiste stranden voor jou op een rijtje!

Grote Knip is voor zowel toeristen als de lokale bevolking een geliefd strand om naartoe te gaan. Het prachtige witte parelstrand en de azuurblauwe zee, zorgen ervoor dat je hier echt de eiland vibes voelt.

Entree is gratis en als je een bedje wilt moet je hier voor betalen. Zorg ook dat je genoeg eten en drinken meeneemt. Er is namelijk alleen een kleine kiosk aanwezig met een paar hapjes en gekoelde dranken.

Het kleine broertje/zusje van Grote knip is de Kleine knip. Net zo mooi wit en blauw als Grote Knip maar dan iets kleiner. Ook hier kan je tegen betaling een strandbedje huren en voor de liefhebbers een parasol erbij. Grote Knip en kleine Knip zijn ideale plekken om te snorkelen.

Playa Porto Mari is een prachtig strand met vele faciliteiten. Naast het brede witte strand met schaduwplekken en ligbedjes, heb je ook een heerlijk restaurant. Je kan hier genieten van een uitgebreid menu en cocktailkaart. Er zijn wc’s en er is een douche aanwezig. Bij Porto Mari ga je hoe dan ook een dag genieten. Playa Porto Mari staat ook bekend om haar mooie snorkel en duik spot.

Een van de meest bekende witte stranden van Curaçao is het strand Cas Abou. Het strand heeft alle faciliteiten die je nodig hebt om een heerlijke dag te genieten. Zo is er een restaurant, toiletgebouw en meerdere strandbedjes.

Een mooi klein strand om een dag te genieten is Kokomo Beach. Geniet van eet en drink service vanaf je strandbed of in het restaurant. Maak mooie foto’s met de schommel in het water. En koel af met de vele schaduwplekken door de palmbomen. 

Het meest idyllische strand van Curaçao is Playa Lagun. Het strand is omgeven door rotsen en het is er vaak rustig. Er is een restaurant met prachtig uitzicht op zee. Snorkelen is zeker aan te raden, Playa Lagun is het thuis voor prachtig koraal, vissen en zelfs schildpadden. 

Met 37 stranden heeft curacao natuurlijk veel meer mooie stranden. Ook is er voor iedereen wat wils! Zo kan je een strand kiezen waar je lekker in de watten gelegd wordt, hondvriendelijke stranden, authentieke ruige stranden of stranden om te BBQ’en.

Ben je klaar om alle stranden te ontdekken? Bekijk alle beaches en begin jouw avontuur!

Fun Curaçao
Fun Curacao App

Fun Curacao App

Scan directly with your mobile

Download the app

 

 / 

Fun Curaçao

Send Message

My favorites

OPEN IN APP

Fun Curaçao
How was your experience?

Your review is greatly appreciated by all users of Fun Curaçao, thank you very much for this!

Accommodation, rental vehicles, tours & activities can only be reviewed by guests who have booked and paid for this through Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Submit photo & video

Have you taken awesome photos and/or beautiful (drone) videos during a booked tour or activity at Fun Curaçao, or perhaps of a wonderful day at the beach? 

You can use this for a review to leave behind on Fun Curaçao.

In addition, you can easily submit your images, so that your photos and / or videos are seen on the Socials of Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Search through all items
Download the app
Scan the Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Submit footage

You or your Social Media account will be mentioned when your images are posted by Carbisch Fun! 

You can upload a maximum of 20 files of 128 MB per file. Larger files? Then use the free tool from WeTransfer, with the e-mail info@funcuracao.com.