Tugboat Beach Curacao

  • Home
  • Tugboat Beach Curacao

Tugboat Beach Curacao

Fun Curaçao

Gezonken sleepboot

Meer dan 30 jaar geleden is er een sleepboot gezonken vlak voor de kust van Curaçao. Door de jaren heen is de boot bedekt geraakt met koraal en is het thuis geworden voor allerlei soorten onderwaterdieren. De boot ligt op 6 meter diep in helder water waardoor Tugboat goed te bewonderen is met een snorkel. Het is ook mogelijk om te duiken en de omgeving van Tugboat Beach Curaçao te verkennen.

Voor een unieke snorkelervaring is Tugboat Beach zeker een aanrader. Niet alleen de boot is leuk om naar te kijken, ook de vele vissen en andere onderwaterdieren zorgen voor een bijzondere ervaring. Dit is ook omdat de onderwaterdieren intussen gewend zijn aan duikers en snorkelaars waardoor ze niet snel van je zullen schrikken. Waan je in een nieuwe wereld!

Beach

Het strand zelf is niet heel fijn om te liggen. Er is een overkapping aanwezig met een paar ligbedden. Je hebt hieronder ook een barretje. Deze heeft geen uitgebreide menukaart. Voor een drankje of een kleine snack ben je hier wel aan het juiste adres. Je kan ook je eigen eten en drinken meenemen! 

Leuk om te weten is dat het bij Tugboat Beach mogelijk is om een eigen drijfhouten souvenir te maken om weer mee naar huis te nemen!

Snorkelen

Je kan je eigen snorkelset mee nemen om op ontdekkingstocht te gaan. Geen snorkels meegenomen? Huur eenvoudig voor zolang als je wilt een snorkelset bij Fun Curaçao!  

Fun Curaçao
Fun Curacao App

Fun Curacao App

Scan directly with your mobile

Download the app

 

 / 

Fun Curaçao

Send Message

My favorites

OPEN IN APP

Fun Curaçao
How was your experience?

Your review is greatly appreciated by all users of Fun Curaçao, thank you very much for this!

Accommodation, rental vehicles, tours & activities can only be reviewed by guests who have booked and paid for this through Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Submit photo & video

Have you taken awesome photos and/or beautiful (drone) videos during a booked tour or activity at Fun Curaçao, or perhaps of a wonderful day at the beach? 

You can use this for a review to leave behind on Fun Curaçao.

In addition, you can easily submit your images, so that your photos and / or videos are seen on the Socials of Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Search through all items
Download the app
Scan the Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Submit footage

You or your Social Media account will be mentioned when your images are posted by Carbisch Fun! 

You can upload a maximum of 20 files of 128 MB per file. Larger files? Then use the free tool from WeTransfer, with the e-mail info@funcuracao.com.