Alquile un apartamento en Curazao

  • Hogar
  • Alquile un apartamento en Curazao

Alquile un apartamento en Curazao

Fun Curaçao

Alquile un apartamento en Curazao

Ben jij op zoek naar een mooi appartement om te huren tijdens je vakantie op Curaçao? Dan ben je bij Fun Curaçao aan het juiste adres! Wij bieden diverse appartementen aan in diverse prijsklassen. Vink gemakkelijk via de site jouw eisen aan en vind het perfecte appartement voor jouw droom vakantie onder de Caribische zon.

Appartement boeken

Dat kan snel, makkelijk en veilig via het platform Fun Curaçao

Waarom Curaçao?

Curaçao is het perfecte eiland als jij houdt van een chille zonvakantie. Maar naast het zonnen op je strandbedje zijn er ook heel veel andere ocupaciones te doen en avonturen te beleven op Curaçao. Elke dag is er wel ergens een feestje o hora feliz te vinden. Je kunt op Curaçao veel watersporten beoefenen of genieten van de mooie natuur en geschiedenis die het eiland te bieden heeft. Of je kunt de prachtige onderwaterwereld gaan ontdekken. kortom, genoeg te beleven!

Más información

Meer informatie over het huren van een appartement of andere accommodatie op Curaçao? Check onze website. Bij vragen, gebruik onze chatfunctie via de site!

FAQ appartement huren

Niks moet maar het is zeker wel een aanrader om een auto te huren. Als je mooie plekjes wilt ontdekken op Curaçao is het handig om een auto te hebben. Er zijn op Curaçao weinig/geen fietspaden en wandelpaden en het openbaar vervoer is ook niet heel handig geregeld. Een auto huren kan via deze link.

Dat is nu nog niet mogelijk. Bij de boeking betaal je 100% aan. 1 dag na aankomst bij de alojamiento verifiëren we met u of alles naar wens is en dan wordt het bedrag pas overgemaakt naar de verhuurder. 

Dit verschilt per accommodatie, je kunt dit makkelijk filteren via Fun Curaçao en dan krijg je de resultaten waar je wel huisdieren mee naartoe mag nemen. 

De meest populaire plek om een appartement te huren is rondom Jan Thiel en de Spaanse wateren. 

Op Curacao valt veel te beleven naast de mooie stranden. Je kunt; een boottrip naar klein Curaçao doen, de onderwaterwereld ontdekken, skydiven, cliffdiven, de christoffelberg beklimmen etc. 

Bekijk Fun Curaçao voor een overzicht van alle tours en activiteiten Curaçao. 

Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

Fun Curaçao


Enviar mensaje

Mis favoritos

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este vehículo de alquiler a través de Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este alojamiento a través de Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este tour o actividad a través de Fun Curaçao?

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.