Las 5 mejores horas felices en Curazao

  • Hogar
  • Las 5 mejores horas felices en Curazao

Las 5 mejores horas felices en Curazao

Fun Curaçao

Welke happy hour mag je echt niet missen?

Op Curaçao is het elke dag feest en is er elke dag wel ergens een hora feliz of een live band te vinden! Hier een lijst van de 5 leukste happy hours die je echt niet wilt missen!

1. Madero Ocean Club, elke woensdag, vrijdag en zondag is het hier feest.
2. Bonita Beach Bar, elke vrijdag en zondag kun je hier genieten van happy hour met zonsondergang.
3. Zanzíbar op Jan Thiel Beach, elke zaterdag pakt Zanzibar uit met een live band en een dj, lekker met je voetjes in het zand en een cocktail in je hand.
4. Wet & Wild Beach club, elke vrijdag en zondag kun je hier genieten van happy hour en de beste hitjes.
5. Chill Beach Bar & Grill, elke vrijdag en zondag kun je hier chillen en genieten van de happy hour en de heerlijke BBQ gerechten.

Happy hour overzicht

Kijk voor een visión general van alle eventos y horas felices op Fun Curaçao! Hier zie je in een oogopslag waar het volgende feestje op Curaçao is wat je niet wilt missen. 

Próximas happy hours

marzo, 2023

marzo, 2023

Concept happy hour

Het concept happy hour vind je terug bij iedere bar en restaurant op Curaçao. Happy hour betekent letterlijk vertaald, vrolijk of gelukkig uur. Tijdens dit uur krijg je vaak 2 drankjes voor de prijs van 1 of korting op bijvoorbeeld heerlijke cocktails, hapjes etc. Daar wordt toch iedereen vrolijk van?

Een overzicht van alle bars & restaurant die happy hours hebben kun je hier terugvinden.

Aankomende evenementen in je eigen agenda

Wist je dat je alle happy hours en aankomende evenementen op Fun Curaçao eenvoudig in je eigen agenda kunt plaatsen? Mis geen feestje meer!

Open op het evenementenoverzicht het evenement waar jij graag bij wilt zijn. Hier krijg je de optie om het evenement te “downloaden”. Zo eenvoudig is jouw evenement aan je agenda toegevoegd. 

FAQ happy hours

Jong en oud! De Happy hours op Curaçao zijn voor alle leeftijden. Er zijn veel jongeren (18-25) op het eiland om te studeren, werken of stage te lopen dus ‘s avonds en in de weekenden zijn zij zeker te vinden bij de horas felices. Dus als je hier op vakantie bent en wilt socializen is een happy hour feestjes de perfecte plek. 

Vooral bij de happy hour op vrijdag bij Bonita y Wet en Wild Beachclub zie je ook veel ”volwassenen” en op zaterdag bij Zanzíbar zie je ook veel families met kleine kinderen, oudere stellen en vrienden, heel gemixt en dat maakt het juist zo gezellig! 

Bij de Horas felices van bijvoorbeeld Madero die ‘s avonds laat zijn zie je over het algemeen wel alleen maar jongeren. 

Op Fun Curaçao kun je een overzicht vinden van alle evenementen y horas felices. Bekijk dit overzicht sowieso even voordat je op reis gaat naar Curaçao zodat je de leukste happy hours niet mist. 

Ja, maar je moet net zoals in andere landen altijd oppassen.

  • Voor binnenkomst in een ”club” wordt je meestal eerst grondig gefouilleerd.
  • Hou je tasje of andere waardevolle spullen in de gaten voor eventuele zakkenrollers.
  • Doe niet je duurste schoenen aan of horloge om voor de zekerheid.
  • Let op je drankje.
  • Zorg dat je samen op pad gaat. 

Daarnaast gewoon lekker genieten en gebruik je gezonde verstand! 

Veel van de evenementen en happy hours op Curaçao zijn rondom Jan Thiel, Mambo Beach en Willemstad. Dit zijn makkelijke centraal gelegen plekken met grote parkeerplaatsen dus perfect om veel mensen te ontvangen. 

Als je een avondje zin hebt om flink gebruik te maken van de happy hour is het natuurlijk niet handig als je met de auto bent. Dan kun je gemakkelijk een taxi regelen via een app; 24/7 taxi. Je kunt er dan voor kiezen om online af te rekenen, te pinnen of cash te betalen in de taxi zelf. Je kunt ook bellen naar het nummer +5999 844 9247 voor de 24/7 taxi service. 

Er is geen ”uber” zoals we in Nederland gewend zijn op Curaçao. 

Het ligt er een beetje aan waar je een drankje bestelt, op het strand en met uitgaan zijn de prijzen ongeveer gelijk aan Nederland, wel iets lager gelukkig! Dus daarom zijn de happy hours perfect! Vaak 2 voor de prijs van 1. 

Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

Fun Curaçao


Enviar mensaje

Mis favoritos

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este vehículo de alquiler a través de Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este alojamiento a través de Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este tour o actividad a través de Fun Curaçao?

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.