Las mejores fiestas en Curazao

  • Hogar
  • Las mejores fiestas en Curazao

De leukste feestjes op Curaçao

Fun Curaçao

Waar vind je de leukste feestjes van het eiland?

Overal op het eiland zijn feestjes, maar voor de hotspots moet je op Playa Mambo y Jan Thiel zijn! Dus pak je leukste outfit uit de kast en trek snel je dans schoenen aan want Curaçao is HET eiland om een goed feestje te vieren op het strand. Elke avond is er wel iets te doen op Curaçao. Dansen op de lekkerste muziek, palmbomen, zonsondergang, voeten in het zand en genieten maar!

Dit klinkt toch als een droom? Maar op Curaçao is dat de dagelijkse werkelijkheid! Niet voor niets dat Curaçao zo’n populair eiland is. Bekijk de volledige evenementenagenda van Curaçao aquí op Fun Curaçao en zorg dat jij niks mist!

Happy hours en Curazao

Curacao is ook HET eiland van de horas felices, dus pak deze mee want dit scheelt echt in je portemonnee! Vaak zijn er acties zoals 2 halen 1 betalen. Veel Beach clubs/bars/restaurants hebben naast de happy hour ook een dj of een live band spelen, alle ingrediënten voor een mooi feestje dus.

Próximas happy hours

marzo, 2023

marzo, 2023

Must do feestjes op Curaçao

Het zal je niet onopgemerkt gebleven zijn maar horas felices zijn echt een ding op Curaçao! Er zijn veel grote happy hours op het eiland waar je 2 voor de prijs van 1 hebt op drankjes.

La top 3 must do happy hours zijn; Madero Ocean club op woensdag avond, Bonita Beach Bar op vrijdag tijdens zonsondergang, Zanzíbar op zaterdag, hele avond feest. 

Sla je favoriete happy hour op

Ben je helemaal fan van een happy hour Curaçao? Sla deze dan op in jouw eigen agenda. Zodra je de happy hour van je keuze hebt gevonden op de overzichtpagina, kun je deze eenvoudig downloaden en dus opslaan in je agenda.

Stel hierbij een herinnering in voor het beginnen van de happy hour en mis je favoriete happy hour niet!

FAQ feestjes op Curaçao

De naam zelf zegt het al een beetje, happy hour betekent een uur lang korting op drankjes. Op Curaçao is dit heel populair! Bijna alle bars, restaurants & Beach Clubs houden 1 of meerdere keren per week een happy hour. 

Elke dag is er wel ergens een happy hour te vinden, vaak wordt er dan extra uitgepakt met een DJ of live band. Klik hier voor een overzicht van alle evenementen y horas felices op Curaçao. Tip: voeg deze gelijk toe aan je agenda via de site zodat je niks mist! 

Curaçao heeft voor ieder wat wils, hou je van een rustige happy hour of een happy hour waar het echt groot feest is? Dat kan beide! 

Hier een paar tips voor leuke happy hours op Curaçao.

  • Bonita Beach Club op vrijdag en zondag
  • Madero Ocean Club op woensdag, vrijdag en zondag 
  • Wet en wild op vrijdag en zondag
  • Cabana op woensdag
  • Kokomo op zondag 

Check onze website voor meer informatie over horas felices y eventos op Curaçao. Tip: voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda via onze website en mis niks! 

Op Curaçao heb je niet echt ”clubs” zoals we deze in Nederland kennen. Op Curaçao zijn de meeste feestjes en uitgaansgelegenheden op het strand, tussen de palmbomen. Je hebt wel op woensdag, vrijdag en zondag club Live van 1 tot 3 snachts op Mambo Beach, dit is wel echt een club zoals we die in Nederland kennen.

Bekijk onze website voor een overzicht van alle eventos y horas felices

Je kunt de hele week uitgaan op Curacao. De leukste dagen zijn; woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag. 

Bekijk het overzicht van alle eventos y horas felices hier!

Je kunt overal gewoon pinnen maar sommige evenementen zoals de feestjes bij Madero werken met muntjes. 

Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

Fun Curaçao


Enviar mensaje

Mis favoritos

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este vehículo de alquiler a través de Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este alojamiento a través de Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este tour o actividad a través de Fun Curaçao?

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.