Festival Kaya Kaya

Fun Curaçao
Facebook
Gorjeo
LinkedIn
Whatsapp

Descripción general del contenido

Kaya Kaya festival is begonnen als een klein straatfeest en is nu uitgegroeid tot een van de grootste festivals op Curaçao. Kaya betekent ‘straat’ in het Papiaments wat erg passend is voor de locatie. Voor het festival worden namelijk een paar straten in de wijk Otrobanda afgezet. Jaarlijks trekt het festival duizenden bezoekers en komt de lokale bevolking samen met bezoekers op het eiland om te genieten van kunst, muziek en heerlijk eten.

Kunst op Kaya Kaya festival

Een groot onderdeel van het Kaya Kaya festival zijn de kunstwerken. Dit zijn onder andere schilderijen en muurschilderingen. Er zijn veel kunstwerken te bewonderen die gemaakt zijn door lokale artiesten en vind je terug in de straten van het festival. Het doel van Kaya Kaya is om de buurt op te knappen en de charmes van Otrobanda te laten zien. Hiermee wordt de wijk een veiligere omgeving voor de lokale bewoners en bezoekers. Doordat kunstenaars van Curaçao de gelegenheid krijgen om hun werk te laten zien, komen er meer inkomsten binnen. Dit heeft een positieve invloed op het verbeteren van het al mooie Curaçao.

Ontstaan van Kaya Kaya

Voordat Kaya Kaya het festival was zoals we die nu kennen, is het begonnen bij een straatfeest. Er waren niet veel bezoekers en het was niet georganiseerd. Het feest bleek zo leuk en gezellig te zijn dat de oprichters van het huidige festival het feest verder zijn gaan uitbreiden. De eerste officiële editie was in 2018. Elke editie werd het festival steeds een stukje groter! Ben je dus op Curaçao tijdens het Kaya Kaya festival, regel dan jouw tickets en geniet van alle mooie kunst en gezelligheid.

 

 / 

Fun Curaçao

Enviar mensaje

Mis favoritos

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.