Playas para niños en Curazao

  • Hogar
  • Playas para niños en Curazao

Playas para niños en Curazao

Fun Curaçao

Kleine ontdekkers van het eiland

Curaçao ontdekken is geschikt voor de grote maar ook kleine avonturiers. Met de kids erop uit gaan is natuurlijk heel leuk om te doen. Curaçao heeft veel stranden waar je uit kan kiezen. Alle stranden zijn geschikt om kinderen mee naartoe te nemen. Toch zijn er een aantal stranden extra fijn voor kinderen omdat deze makkelijk te bereiken zijn of de zee minder hoge golven heeft.

Een strand met een aantal handige faciliteiten is ook ideaal voor als je met kinderen reist. Ook zijn stranden waar het zand rustig afloopt in het water de perfecte plek om kinderen mee naartoe te nemen. Dus wat zijn de meest kindvriendelijke stranden op Curaçao?

Handig om te weten: Veel stranden op Curaçao hebben richting de zee kleine steentjes liggen. Het kan fijn zijn om voor je kind waterschoenen mee te nemen!

Playa Lagun is een heerlijk rustig strandje gelegen in een lagune. Door de lagune komen er geen grote golven wat dit strand ideaal maakt voor kinderen. Ook is dit strand perfect voor beginnende snorkelaars. Er is veel te zien onderwater en door de lagune is er een groot gebied die ontdekt kan worden voordat de open zee begint. Er is een restaurant aanwezig en je kan ligbedden huren. Ook is er genoeg schaduwplek waar kinderen kunnen spelen. 

Een populair en toeristisch strand is Mambo Beach. Mambo Beach ligt erg centraal en heeft alles in de buurt. Ondanks dat dit een erg populaire plek is onder toeristen, is het een fijn strand voor kinderen. Er is een speeltuin aanwezig en in de zee liggen golfblokken. Dit maakt het zwemmen voor kinderen erg plezierig. Door de vele voorzieningen die aanwezig zijn is dit gegarandeerd een geslaagde stranddag. Kies na de stranddag een van de vele restaurantjes aan de boulevard voor het avondeten. 

Gelegen in het Blue Bay Resort, maar toegankelijk voor iedereen, is strand Blue bay. Het strand heeft niet tot nauwelijks steentjes waardoor dit ideaal is voor kinderen om in te spelen. Door de vele palmbomen is er bijna altijd een schaduwplek beschikbaar. Ook is er achter het restaurant een leuke speeltuin en kidsclub aanwezig waar de kinderen zich ook kunnen vermaken.

Cas Abou heeft een prachtig strand waar je vanaf het strand geleidelijk de zee in loopt. Dit is perfect voor kleine kinderen! Er is ook een wc en restaurant aanwezig. Het restaurant heeft geen uitgebreide menukaart en dus is het handig om ook je eigen eten en drinken mee te nemen. 

Jan Thiel is net als Mambo Beach een bekend strand onder toeristen. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig en er is ook keuze uit vele restaurants. Door de golfbrekers in het water is de zee een fijne en veilige plek voor kinderen om te spelen. 

Spelen op het strand

Met de kids naar het strand is natuurlijk heerlijk, de stranden kunnen uren speelplezier geven. Dit is natuurlijk nog leuker met speelgoed erbij. Bespaar ruimte in je koffer en huur voor tijdens jullie verblijf strandspeelgoed bij Fun Curaçao! Een groot vermaak voor de kids en een klein rust moment voor jou. 

Neem de kleine ontdekkers van het eiland veilig mee in een van de autostoelen en geniet met volle teugen van wat Curaçao te bieden heeft! Bekijk alle huuritems om jouw verblijf op Curaçao nog leuker te maken.

Para niños

Alquiler de juguetes para niños
Alquile una cuna en Curazao
Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

Fun Curaçao

Enviar mensaje

Mis favoritos

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.