Las mejores rutas a pie de Curazao

  • Hogar
  • Las mejores rutas a pie de Curazao

Leukste wandelroutes op Curaçao

Fun Curaçao

Wandelen op curacao

Curaçao is een prachtig eiland waar veel te beleven is. Als je tijdens jouw verblijf iets actiefs wilt doen, is wandelen een leuk idee! Je hebt nationale parken, twee bergen die je kan beklimmen en een heel leuk centrum waar van alles te beleven is. Als je echt een goede wandeling wilt maken of een van de bergen wil beklimmen, wordt aangeraden dit vroeg in de ochtend te doen. Dit is omdat de temperaturen op Curaçao hoog oplopen en het midden op de dag niet verstandig is om vol in de zon een lange wandeling te maken. Maar wat zijn nou de leukste wandelroutes op Curaçao?

De hoogste berg gelegen in het Westen van Curaçao, is de Christoffelberg. Vanaf de top van de berg heb je uitzicht over heel het eiland! Op een heldere dag is het zelfs mogelijk om omliggende landen te zien. 

Als je foto’s van Curaçao hebt gezien, heb je vast ook de gekleurde huizen van de handelskade voorbij zien komen. De handelskade is in het centrum van Willemstad op het randje van de wijk Punda te vinden. Het centrum bestaat ook uit de wijken Scharloo, Pietermaai en Otrobanda. Door het hele centrum zijn muurschilderingen te vinden die je allemaal kan bewonderen met een kunstroute. De wijken zijn zelfs zo mooi dat ze ook op de UNESCO werelderfgoedlijst staan!

Heb je altijd al willen zien hoe de zee woest tegen kliffen op botst? Dit spektakel is in het nationale park Shete Boka te zien. Het park ligt op de noordkant van Curaçao waar de zee een stuk ruiger is dan bij andere delen op het eiland. Bij Shete Boka zijn er twee wandelroutes die je kan lopen. 

De tweede grote berg op Curaçao is de Tafelberg. Zoals je hierboven op de foto kan zien heeft de berg een platte oppervlakte wat te vergelijken is met een ‘tafel’. Wandelen bij de Tafelberg is ook mogelijk tijdens de zonsopgang of zonsondergang!

Vakantiehuis op curacao

Na een lange wandeling heerlijk thuiskomen in jouw eigen vakantie huis of appartement? Fun Curaçao heeft een groot aanbod aan vakantiehuizen waar voor iedereen iets tussenstaat! Geniet tijdens jouw verblijf op het eiland van alle rust en vrijheid, dobber in het zwembad en kook je eigen maaltijden als je een keer niet uiteten wilt. Ontdek Curaçao met luxe en comfort. Over het hele eiland zijn vakantiehuizen beschikbaar. Wil je een rustige vakantie en kom je voor de stranden? Dan is een vakantiehuis in het Westen iets voor jou! Wil je dichterbij de bars, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn? Neem dan een centraal gelegen vakantiehuis zoals rond Jan Thiel, Mambo Beach 

Door het boeken van jouw vakantiehuis via Fun Curaçao, kom je persoonlijk in contact met de aanbieder. Bekijk het hele aanbod hieronder!

Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

Fun Curaçao

Enviar mensaje

Mis favoritos

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.