Compras en Curazao

Compras en Curazao

Fun Curaçao

De 6 leukste plekken om te winkelen op Curaçao

Curaçao is niet ”the place to be” voor fashion fanaten maar je kan er zeker wel shoppen. Er zijn verschillende shopping malls, leuk uitje voor als het regent op Curaçao! 

 1.  Centro comercial Renaissance y fuerte Rif, je vind hier vooral de exclusievere winkels, maar je hebt ook bijvoorbeeld een Mango en Starbucks. Het winkelcentrum ligt op een mooie plek in de stad dus sowieso leuk om even te bezoeken. 
 2. Zuikertuin Shopping Mall, dit overdekte winkelcentrum is echt voor de Nederlanders ingericht. Je vind hier onder andere de Rituals, Bruna, Jamin en de Levi’s, naast shoppen kun je hier ook lekker uiteten bij bijvoorbeeld De Heeren. 
 3. Promenade Shopping Mall, dit is een openlucht winkelcentrum met een breed assortiment van internationale merken. 
 4. Sambil Curazao, dit is een groot overdekt winkel centrum. Je vind hier naast merken zoals Tommy Hilfiger ook een bioscoop, verschillende eettentjes en een grote supermarkt. 
 5. Playa Mambo Boulevard, echt shoppen kan je het niet noemen maar er zijn wel een paar leuke boetiekjes voor souvenirs, slipper winkel, bikini winkel, heren mode zaak en nog meer. 
 6. Ook zijn er verschillende luxere winkels in Punda y Otrobanda (Willemstad)

Overzicht winkels

Op Curaçao kun je verschillende soorten winkels vinden, waaronder  elektronicawinkels, kledingwinkels, souvenirwinkels, boekwinkels, schoenwinkels, meubelwinkels en veel meer. Bekijk Fun Curacao voor een overzicht van alle winkels op het eiland, filter gemakkelijk op de winkel die jij nodig hebt. 

Más información

Wil je alles te weten komen over Curaçao? Check dan Fun Curaçao. Heb je vragen? stel ze via de chat functie op de website. 

FAQ shoppen op Curaçao

Echt shoppen zoals we in Nederland gewend zijn kun je niet op Curaçao. Er zijn geen grote winkelketens zoals de Zara, Pull&Bear, Hema, Bijenkorf etc. Maar er zijn wel een paar winkelcentra waar als je goed zoekt je prima kunt slagen! 

 • Centro comercial Renaissance y fuerte Rif
 • Zuikertuin Shopping Mall
 • Promenade Shopping Mall
 • Sambil Curacao
 • Mambo Beach BLVD
 • Punda en Otrobanda (Willemstad)

Nee jammer genoeg is deze er niet! Er zijn geen grote winkelketen gevestigd op Curaçao dus neem genoeg kleding mee uit Nederland als je van plan was om op Curaçao te gaan shoppen. 

Ja, maar dit gaat niet zo makkelijk als in Nederland en het verschilt natuurlijk per bedrijf waar je iets wilt bestellen. 

Ja! Er zijn een paar leuke marktjes om te bezoeken! 

 • Marsche Nobo, ook wel bekend als ”de ronde markt” in Punda, Willemstad. Dit is de ideale plek om souvenirs te kopen.
 • Plantage Brakkeput Ariba, elke zaterdag ochtend is er een boerenmarkt de vinden bij de plantage Brakkeput Ariba. er zijn verschillende soorten groente en fruit en lekkernijen te vinden. 
 • Hofi Moringa , er zijn veel leuke kraampjes te vinden met kunst, kleding, souvenirs, accessoires en lokaal eten. Neem een kijkje op hun Instagram wanneer de markt gehouden wordt @hofi_moringa

Nee, op Curaçao betaal je in US dollars of guldens (NAF/ANG). Je kunt bijna overal gewoon met je bankpas of smartphone betalen, maar neem voor de zekerheid altijd cash mee voor als dit niet kan. Tip: zet voordat je op reis gaat al je bankpas op betalen in Zuid Amerika dan kun je gewoon pinnen op Curaçao. 

Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

Fun Curaçao


Enviar mensaje

Mis favoritos

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este vehículo de alquiler a través de Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este alojamiento a través de Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

¿Por qué reservar este tour o actividad a través de Fun Curaçao?

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.