El mundo submarino de Curaçao: Snorkeling

Fun Curaçao
Facebook
Gorjeo
LinkedIn
Whatsapp

Descripción general del contenido

Naast de vele activiteiten die je op land kan doen, heeft Curaçao ook een geweldige onderwaterwereld die jij kan ontdekken! Azuur blauw water, prachtige vissen en het is zelfs mogelijk om met schildpadden te zwemmen. Wil je jouw dagjes strand afwisselen met iets nieuws? Dan is deze blog over snorkelen op Curaçao iets voor jou!

Esnórquel en Curazao

Zelf op avontuur? Bij alle stranden kun je makkelijk zelf een snorkel meenemen om een kijkje onderwater te nemen. Je hebt hier geen duikbrevet voor nodig en het is geschikt voor jong en oud! Toch is er bij het ene strand meer te zien dan bij het andere strand. Dus waar kun je nou het beste snorkelen op Curaçao? Fun Curaçao zet de mooiste snorkelplekken voor jou op een rijtje!

Playa porto Mari

Playa Porto mari met varkens op het strand
Playa Porto Mari

Playa porto Marie ligt op ongeveer een halfuur rijden vanaf het centrum van Willemstad. Het strand biedt alle voorzieningen die geschikt zijn voor een leuk dagje weg. Het is een redelijk groot strand met een mooi uitzichtpunt waar vandaan goed gezien kan worden hoe wit het strand en hoe blauw de zee is! Lees hier meer over het strand Playa porto Marie, deze blog gaat natuurlijk over wat er allemaal in de zee te bleven is. Vanaf het strand de zee in, kom je al redelijk snel koraal tegen waar allemaal vissen omheen zwemmen. Er is een groot gebied waar gesnorkeld kan worden waardoor je niet uitgekeken raakt! Aan de linkerkant van de zee zijn veel vissen die zich verstoppen in de schaduw van de kliffen, kun jij ze spotten?

Leuk weetje: Playa porto Marie staat bekend om de tamme varkens die op en rondom het strand lopen. Ze leven daar vrij en zullen niet altijd zichtbaar zijn, maar als ze er zijn is het erg leuk voor een grappige foto om aan thuis te laten zien!

Tugboat beach

Playa Remolcador

Voor een bijzondere snorkelervaring is Playa Remolcador de perfecte plek! De naam zegt het al, bij Tugboat Beach is op ongeveer 5 meter onderwater een oude sleepboot te zien. De boot is nu thuis voor allemaal verschillende vissen en waterdieren. Doordat de boot ongeveer 30 jaar geleden per ongeluk is gezonken, zit die nu vol met koraal. Door het heldere water is alles goed te bekijken. Het is ook mogelijk om bij Tugboat beach te duiken.

Leuk weetje: De vissen zijn intussen gewend dat er mensen komen snorkelen en duiken en zullen daarom niet meteen voor je wegzwemmen!

Playa Lagun

Playa Lagun

Voor een klein rustig strand maar een bewegende onderwaterwereld is de zee bij Playa Lagun de ideale plek om te snorkelen! Playa Lagun is omringd door kliffen wat het strand een magische uitstraling doet geven. Zo mooi als het bovenwater is, is het ook onderwater! Er zijn hier veel kleurrijke vissen te zien die ervoor zorgen dat dit een unieke snorkelervaring wordt.

Leuk weetje: Playa Lagun is een van de beste plekken van het eiland om schildpadden en zelfs zeepaardjes te spotten!

Playa Grandi

Playa Grandi

Playa Grandi heeft niet het mooiste strand van het eiland om te relaxen, maar is zeker de moeite waard om te snorkelen! Wat maakt Playa Grandi dan zo bijzonder? Dat zijn de schildpadden! Doordat vissers hier hun vangst binnenhalen en visresten de zee in gooien, komen er schildpadden op af. Playa Grandi ligt helemaal op het Westpunt van het eiland dus kan voor veel mensen even rijden zijn, maar dan heb je wel weer een bijzondere ervaring op zak!

Cas Abou

Cas Abou

Wil je een mooie partij rotsen zien met verschillende vormen die te herkennen zijn? Deze is te vinden bij het prachtige paradijs strand Cas Abou. Niet alleen bovenwater is het strand een genot voor het oog. Ontdek ook de prachtige onderwaterwereld van Cas Abou. In het heldere water langs het witte strand, zijn veel verschillende soorten vissen te zien. De zee wordt vanaf het strand al snel een stuk dieper maar om echt goed de vissen te kunnen spotten moet je iets doorzwemmen.

Bueno saber: Langs de rotsen zijn de meeste waterdieren te spotten.

Sta je nu te popelen om ook de onderwaterwereld van Curaçao te ontdekken? Huur voor tijdens je verblijf gemakkelijk conjuntos de snorkel bij Fun Curaçao! Moe van het snorkelen? Huur ook een caja fría y Barbacoa voor een welverdiend hapje en drankje.

 

 / 

Fun Curaçao

Enviar mensaje

Mis favoritos

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.