Paseo en barco al atardecer Curazao

  • Hogar
  • Paseo en barco al atardecer Curazao

Paseo en barco al atardecer Curazao

Fun Curaçao

Zonsondergangen op Curaçao

Curaçao heeft hermosas playas, veel bezienswaardigheden een een wilde natuur. Wat zeker niet kan ontbreken in dit lijstje zijn de prachtige zonsondergangen die de lucht elke avond in de mooiste tinten kleurt. Vanaf het eiland is de zonsondergang al een bijzonder moment, vanaf de zee is dit nog specialer. Zie de zon in de zee zakken tijdens een sunset boottocht op Curaçao. 

Een sunset boottocht is een van de meest romantische dingen die je kan doen op het eiland. Ook is het leuk om met het hele gezin, een groep vrienden en zelfs in je eentje de spectaculaire zonsondergang te bewonderen. De zon gaat natuurlijk onder voor iedereen en iedereen kan meegenieten!

Varen op Curaçao

Niet alleen tijdens de zonsondergang is varen op Curaçao de moeite waard. Ontdek het eiland overdag vanaf de zee en geniet van een frisse zeebries op je gezicht. Huur je eigen boot of ga mee met een tour om zo niks van Curaçao te missen. Neem een snorkel mee en maak af en toe een frisse duik in het water om even aan de warmte te ontsnappen. 

Klein curacao

Klein Curazao
Klein Curazao

Een van de populairste boottochten op Curaçao is een trip naar Klein Curaçao. Klein Curaçao is een eiland dat op ongeveer 2 uur varen bij Curaçao vandaan ligt. Het eiland is onbewoond waardoor je even in een compleet nieuwe wereld bent. Het water lijkt nog blauwer dan langs de kust van Curaçao en het eiland is de ideale plek om te zwemmen, BBQ’en en strandactiviteiten te doen.  

Ontdek Klein Curaçao door het huren van een privéboot of met een gezellige groep mee te gaan.

Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

Fun Curaçao

Enviar mensaje

Mis favoritos

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.