Las 6 mejores playas gratuitas de Curazao

  • Hogar
  • Las 6 mejores playas gratuitas de Curazao

Top 6 Gratis stranden op Curaçao

Fun Curaçao

Curaçao heeft maar liefst 37 prachtige stranden.

Elk strand heeft zijn eigen charmes en karaktereigenschappen. Een aantal stranden vallen onder privé eigendom waardoor je entree moet betalen of er is alleen een betaalde entree om bij te dragen aan het onderhouden van het strand. Dit is natuurlijk erg belangrijk omdat hiermee ook de schoonheid van Curaçao wordt behouden. 

Toch zijn er nog genoeg gratis stranden op Curaçao. Op deze stranden zijn vaak niet zoveel faciliteiten aanwezig en is het ook extra belangrijk om geen spullen achter te laten die niet op het strand horen zoals afval.

Dit zijn de top 6 gratis stranden op Curaçao:

Een van de mooiste en bekendste stranden op Curaçao is de Grote Knip, en het is helemaal gratis! Geniet van het parel witte zandstrand en helder blauwe water zonder er iets voor kwijt te hoeven zijn. Er zijn strandbedjes aanwezig die wel tegen een kleine vergoeding gehuurd kunnen worden. Verder is er een kleine snackbar aanwezig die niet altijd open is, zorg dus dat je genoeg eten en drinken meeneemt!

Naast de Grote Knip kan de Kleine Knip natuurlijk niet ontbreken! Dit strand is net zo mooi en gratis als de Grote Knip maar zoals de naam al zegt: net een maatje kleiner. 

Naast de lijst met gratis stranden kan Bahía Daaibooi ook op de lijst met ‘must see’ stranden. Het strand heeft een intieme sfeer en is ook onder de lokale bevolking erg geliefd. Het is mogelijk om een ligbedje te huren en er is een kleine snackbar aanwezig. 

Bij TugBoat Beach is het niet ideaal om de hele dag op het strand te liggen. Wel is dit een grote aanrader om te snorkelen of duiken! Er ligt namelijk een oude sleepboot onderwater die van alle kanten goed te bewonderen is. Omdat de sleepboot al meer dan 30 jaar op de bodem van de zee ligt, zijn er intussen veel vissen en koraal die de boot hun thuis noemen. Als je geen eigen snorkels hebt, kun je deze snorkels gemakkelijk huren om mee te nemen!

Als je schildpadden wilt spotten op Curaçao dan moet je naar Playa Grandi! Playa Grandi wordt ook wel Playa Piscado genoemd. Vissers meren hier aan om hun vangst schoon te maken. De visresten worden terug de zee ingegooid wat voor schilpadden een zwemmend buffet is. Neem je snorkel mee en geniet van het spectakel! Dit is het moment om een schildpad van dichtbij te zien!

Voor een prachtig idillysch strand kan je naar Playa Lagun gaan. Het strand ligt tussen 2 hoge rotsen in wat voor een sprookjesachtige omgeving zorgt. Ook hier hoef je alleen te betalen als je een strandbedje wilt huren. Vergeet ook niet om een snorkel mee te nemen, Playa Lagun staat bekend om haar prachtige onderwaterwereld.

Instalaciones

Niet alle gratis stranden hebben veel faciliteiten aanwezig. Dit is geen probleem want je mag vaak wel je eigen eten en drinken meenemen! Ga goed voorbereid op pad en bewaar jouw eten en drinken in een koelbox. Huur voordelig een koelbox bij Fun Curaçao zodat je deze tijdens jouw verblijf op Curaçao zo vaak kan gebruiken als je wilt. Lever de koelbox als je terug naar huis gaat weer in en geniet zo tijdens jouw verblijf van zorgeloze stranddagen!

Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

Fun Curaçao

Enviar mensaje

Mis favoritos

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.