Las 6 playas más hermosas de Curazao

  • Hogar
  • Las 6 playas más hermosas de Curazao

Las 6 playas más hermosas de Curazao

Fun Curaçao

Playas en Curazao

Als je aan Curaçao denkt, dan denk je natuurlijk aan zon, palmbomen, de vele stranden en een helder blauwe zee. Maar wat zijn dan de mooiste stranden op Curaçao om een heerlijke dag bij door te brengen? Fun Curaçao zet de top 6 mooiste stranden voor jou op een rijtje!

Grote Knip is voor zowel toeristen als de lokale bevolking een geliefd strand om naartoe te gaan. Het prachtige witte parelstrand en de azuurblauwe zee, zorgen ervoor dat je hier echt de eiland vibes voelt.

Entree is gratis en als je een bedje wilt moet je hier voor betalen. Zorg ook dat je genoeg eten en drinken meeneemt. Er is namelijk alleen een kleine kiosk aanwezig met een paar hapjes en gekoelde dranken.

Het kleine broertje/zusje van Grote knip is de Kleine knip. Net zo mooi wit en blauw als Grote Knip maar dan iets kleiner. Ook hier kan je tegen betaling een strandbedje huren en voor de liefhebbers een parasol erbij. Grote Knip en kleine Knip zijn ideale plekken om te snorkelen.

Playa Porto Mari is een prachtig strand met vele faciliteiten. Naast het brede witte strand met schaduwplekken en ligbedjes, heb je ook een heerlijk restaurant. Je kan hier genieten van een uitgebreid menu en cocktailkaart. Er zijn wc’s en er is een douche aanwezig. Bij Porto Mari ga je hoe dan ook een dag genieten. Playa Porto Mari staat ook bekend om haar mooie snorkel en duik spot.

Een van de meest bekende witte stranden van Curaçao is het strand Cas Abou. Het strand heeft alle faciliteiten die je nodig hebt om een heerlijke dag te genieten. Zo is er een restaurant, toiletgebouw en meerdere strandbedjes.

Een mooi klein strand om een dag te genieten is Kokomo Beach. Geniet van eet en drink service vanaf je strandbed of in het restaurant. Maak mooie foto’s met de schommel in het water. En koel af met de vele schaduwplekken door de palmbomen. 

Het meest idyllische strand van Curaçao is Playa Lagun. Het strand is omgeven door rotsen en het is er vaak rustig. Er is een restaurant met prachtig uitzicht op zee. Snorkelen is zeker aan te raden, Playa Lagun is het thuis voor prachtig koraal, vissen en zelfs schildpadden. 

Met 37 stranden heeft curacao natuurlijk veel meer mooie stranden. Ook is er voor iedereen wat wils! Zo kan je een strand kiezen waar je lekker in de watten gelegd wordt, hondvriendelijke stranden, authentieke ruige stranden of stranden om te BBQ’en.

Ben je klaar om alle stranden te ontdekken? Bekijk alle playas en begin jouw avontuur!

Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

Fun Curaçao

Enviar mensaje

Mis favoritos

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.