Remolcador Playa Curazao

  • Hogar
  • Remolcador Playa Curazao

Remolcador Playa Curazao

Fun Curaçao

Gezonken sleepboot

Meer dan 30 jaar geleden is er een sleepboot gezonken vlak voor de kust van Curaçao. Door de jaren heen is de boot bedekt geraakt met koraal en is het thuis geworden voor allerlei soorten onderwaterdieren. De boot ligt op 6 meter diep in helder water waardoor Tugboat goed te bewonderen is met een snorkel. Het is ook mogelijk om te duiken en de omgeving van Tugboat Beach Curaçao te verkennen.

Voor een unieke snorkelervaring is Tugboat Beach zeker een aanrader. Niet alleen de boot is leuk om naar te kijken, ook de vele vissen en andere onderwaterdieren zorgen voor een bijzondere ervaring. Dit is ook omdat de onderwaterdieren intussen gewend zijn aan duikers en snorkelaars waardoor ze niet snel van je zullen schrikken. Waan je in een nieuwe wereld!

Playa

Het strand zelf is niet heel fijn om te liggen. Er is een overkapping aanwezig met een paar ligbedden. Je hebt hieronder ook een barretje. Deze heeft geen uitgebreide menukaart. Voor een drankje of een kleine snack ben je hier wel aan het juiste adres. Je kan ook je eigen eten en drinken meenemen! 

Leuk om te weten is dat het bij Tugboat Beach mogelijk is om een eigen drijfhouten souvenir te maken om weer mee naar huis te nemen!

Bucear

Je kan je eigen snorkelset mee nemen om op ontdekkingstocht te gaan. Geen snorkels meegenomen? Huur eenvoudig voor zolang als je wilt een snorkelset bij Fun Curaçao!  

Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

Fun Curaçao

Enviar mensaje

Mis favoritos

ABRIR EN LA APLICACIÓN

Fun Curaçao
¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Enviar metraje

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.