Casa de vacaciones en willemstad

  • Hogar
  • Casa de vacaciones en willemstad

Vakantieverblijf in Willemstad

Jouw droom accommodatie in Willemstad, super eenvoudig gevonden & geboekt bij Fun Curaçao!

Vakantiehuis vinden in Willemstad, Curaçao

Zoek een vakantiehuis op basis van prijs per nacht

Vakantiehuizen en accommodaties in Willemstad op Curaçao

Willemstad op Curaçao is een fantastische bestemming om te genieten van een onvergetelijke vakantie, en de keuze voor vakantiehuizen en accommodaties is er ruim. Of je nu op zoek bent naar een knus appartement in het historische centrum of een moderne villa met een privézwembad, op Fun Curaçao kun je het vinden!

Een vakantiehuis in Willemstad biedt de unieke mogelijkheid om de levendige cultuur en rijke geschiedenis van deze bijzondere bestemming te ervaren. Je kunt genieten van de lokale sfeer, de kleurrijke architectuur bewonderen en de diverse bezienswaardigheden verkennen. Wacht niet langer en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie!

Optimaal genieten vanuit jouw vakantiehuis in het hart van Willemstad

Willemstad is de ideale omgeving om optimaal te genieten. Met zijn levendige sfeer, leuke stadsstrand, historische charme en bruisende cultuur is deze stad een paradijs voor levensgenieters. Van het verkennen van kleurrijke straatjes en historische bezienswaardigheden tot het proeven van heerlijke lokale gerechten en cocktails, er is voor elk wat wils.

De stad heeft een levendige mix van lokale bars en indrukwekkende Puntos calientes waar je kunt genieten van live muziek en kunt gaan dansen op de Caribische ritmes met een exotische cocktail in je hand. De populaire uitgaansgebieden zoals de Handelskade, Pietermaai District en het historische Punda bieden een diversiteit aan opties om te feesten en de avond door te brengen. Na een avondje uit in de gezellige Willemstad is er niets beter dan terugkeren naar je eigen vakantiehuisje om heerlijk tot rust te komen!

Zoek op soort vakantiehuis op Curaçao

Curaçao opgesplitst in de populairste vakantiewijken

Soms kan het prettig zijn om na een dag vol drukte in Willemstad even heerlijk de rust op te zoeken. Gelukkig biedt Banda Ariba, ook wel bekend als het oostelijke deel van Curaçao een oase van rust en natuurlijke schoonheid. Je kunt ontspannen op prachtige stranden, wandelen in de natuurlijke omgeving en genieten van de vredige atmosfeer. Het is de perfecte balans tussen de levendige stad en de rustige kust.

Populaire voorzieningen in vakantiehuizen in Willemstad, Curaçao

De Koningin Emmabrug

De Koningin Emmabrug, ook wel bekend als de “Pontjesbrug” of de “Swinging Old Lady” is een van de meest symbolische bezienswaardigheden van Willemstad. Het is een drijvende draaibrug die de twee wijken van Willemstad, namelijk Punda en Otrobanda, met elkaar verbindt. Je kan via de brug zo naar de andere wijk lopen en in de avond wordt de brug ook nog eens mooi verlicht met verschillende kleuren!

Een bezoek aan de Koningin Emmabrug is een must tijdens je verblijf in Willemstad. Je kunt zelfs over de brug wandelen terwijl deze openzwaait voor passerende boten, daarnaast is het ook een geweldige foto hotspot om foto’s te maken en te genieten van de Caribische sfeer.f

Papiaments leren?

Op Curaçao wordt er voornamelijk Papiaments (Papiamentu) gesproken, hoewel Nederlands de officiële taal is op het eiland is Papiaments de moedertaal van Curaçao.

Hoe leuk zal het zijn als je een aantal woorden en zinnen kent om daar met de locals een gesprekje te kunnen voeren! Of om je favoriete cocktail op het strand te bestellen. Fun Curaçao kan een handje helpen bij het leren van Papiaments.

Ben je benieuwd? Klik hier om te beginnen!

Veelgestelde vragen bij een vakantiehuis in Willemstad op Curaçao

Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en biedt een levendige mix van cultuur, geschiedenis en plezier! In deze kleurrijke stad zijn er tal van activiteiten te doen. 

Je kan er lekker winkelen en vergeet niet om ook een bezoekje te brengen aan de Plasa Bieu waar je de heerlijke local food kan proeven! Naast het winkelen is Willemstad ook de perfecte stad voor het uitgaansleven, ‘s Avonds komt de stad tot leven met gezellige bars, nachtclubs en live muziekoptredens waar je kunt dansen en feesten tot in de vroege uurtjes. 

Willemstad staak ook bekend om zijn prachtige architectuur en historische bezienswaardigheden. Er zijn musea, zoals het Curaçao Museum, waar je meer kunt leren over de lokale geschiedenis en cultuur. 

In Willemstad kan parkeergelegenheid soms een uitdaging zijn, vooral in drukke gebieden of in het stadscentrum. Het is belangrijk om te weten dat de beschikbaarheid van parkeerplaatsen kan variëren afhankelijk van de locatie van het vakantiehuis.

Als er geen privéparkeergelegenheid beschikbaar is bij het vakantiehuis, zijn er vaak openbare parkeerplaatsen of parkeermogelijkheden in de buurt. 

In het stadscentrum van Willemstad, met name in de wijken Punda en Otrobanda, vind je verschillende supermarkten en winkels waar je boodschappen kan doen. Deze bieden een uitgebreid assortiment aan voedingsmiddelen, dranken, verse producten en huishoudelijke benodigdheden. 

Fun Curaçao
Aplicación divertida de Curazao

Aplicación divertida de Curazao

Escanea directamente con tu móvil

Descarga la aplicación

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Enviar mensaje

Mis favoritos

Añadir artículo

Alojamientos

Ofrezca su casa de vacaciones o B&B en Fun Curaçao.

Vehículos de alquiler

Para empresas de alquiler con registro K.v.K. en Curaçao.

Tours y actividades

¿Una excursión o actividad divertida en Curaçao? Ofrézcalo aquí.

Eventos

Destaque su evento o actuación.

Comunicar o pagar

Es posible que se le solicite que se comunique con nosotros por correo electrónico, a través de Facebook o WhatsApp, o que realice o reciba un pago directo, fuera de Caribbean Fun. Si lo hace, ya no podrá ayudar con ningún problema y no tendrá derecho a ningún tipo de reembolso.

Por lo tanto, le pedimos que organice todas las comunicaciones y pagos a través de Caribbean Fun. De esta forma previenes problemas y podemos brindarte el mejor servicio posible.

Todos los mensajes se comprueban y filtran automáticamente. Sin embargo, si recibe un mensaje en el que no confía plenamente, infórmenos. para reportar del mensaje Así es como proporcionamos una plataforma segura juntos. 

Descargue la aplicación Fun Curaçao

Descubre todo Curaçao con la aplicación gratuita Fun Curaçao. Ya sea que esté buscando un buen restaurante, un recorrido desafiante o una actividad para hacer, las mejores casas de vacaciones para quedarse o las playas más hermosas para visitar, siempre encontrará lo que está buscando.

Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Verifica tu cuenta

Al enviar una foto tuya y una prueba oficial de identidad, se puede confirmar que realmente eres tú. Asegúrese de que estos documentos estén nítidos y claramente visibles.

Tan pronto como su cuenta haya sido verificada y aprobada, recibirá la "marca de verificación" verde con su foto de perfil.

Descarga la aplicación gratuita
de Fun Curaçao

Descarga la aplicación gratuita
de Fun Curaçao

¿Cómo fue tu experiencia?

Tu reseña es muy apreciada por todos los usuarios de Fun Curaçao, ¡muchas gracias por esto!

El alojamiento, los vehículos de alquiler, los tours y las actividades solo pueden ser revisados ​​por huéspedes que hayan reservado y pagado a través de Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Enviar foto y video

¿Ha tomado fotos impresionantes y/o hermosos videos (drones) durante un tour o actividad reservados en Fun Curaçao, o tal vez de un maravilloso día en la playa? 

Puedes usar esto para un reseña para dejar atrás en Fun Curaçao.

Además, puedes enviar fácilmente tus imágenes, para que tus fotos y/o videos se vean en las Redes Sociales de Caribbean Fun! 

Fun Curaçao
Buscar en todos los elementos
Descarga la aplicación
Escanea la aplicación Fun Curaçao
Fun Curaçao
Entregar

Usted o su cuenta de redes sociales serán mencionados cuando Carbisch Fun publique sus imágenes. 

Puede cargar un máximo de 20 archivos de 128 MB por archivo. ¿Archivos más grandes? A continuación, utilice la herramienta gratuita de Transferimos, con el correo electrónico info@funcuracao.com.