Excursie Klein Curaçao

  • Home
  • Excursie Klein Curaçao

Excursie Klein Curaçao

Fun Curaçao

Ontdek Klein Curaçao

Wil je echt iets gaafs en leuks doen tijdens je verblijf of vakantie op Curaçao? Boek dan een excursie naar Klein Curaçao. Je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag waarbij je de hele dag het kleine onbewoonde eiland kan ontdekken.

Varen naar Klein Curaçao

Klein Curaçao ligt ongeveer 12 kilometer vanaf Curaçao. Je kunt alleen per boot naar Klein Curaçao, dus als je van varen houdt heb je er ook een leuke boottocht bij. Je hebt diverse touroperators die excursies naar Klein Curaçao verzorgen. Door de vele aanbieders kun je zo je eigen dag samenstellen aan de hand van jouw wensen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de hele dag verzorgt te worden met eten en drinken. Je betaalt dan iets meer maar je hoeft geen eten en drinken meer mee te nemen. Vaak is dit inclusief alcoholische dranken zoals bier en wijn.

Wil je liever zelf alles meenemen? Dan is dit ook geen probleem! Er zijn ook tourbedrijven die alleen de boottocht naar Klein Curaçao regelen waarbij je zelf eten en drinken mee neemt. 

Huuritems

Boek een excursie naar Klein Curaçao!

Ben jij ook helemaal enthousiast en wil je graag naar Klein Curaçao? Boek dan eenvoudig via Fun Curaçao jouw excursie naar Klein Curaçao. Ga een dag heerlijk genieten van het parelwitte strand en de azuurblauwe zee. Vergeet vooral niet je snorkel mee te nemen of er een te huren zodat je ook de schildpadden en tropische vissen onder water kunt zien!

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.