Face Mask huren op Curaçao

  • Home
  • Face Mask huren op Curaçao

Facemask huren op Curaçao

Fun Curaçao

Huur een Face mask op Curaçao!

Een nieuwe snorkelervaring is mogelijk gemaakt door de de Face mask. Deze snorkel is een uitkomst voor iedereen die het ademen door de mond niet goed onder de knie krijgen maar ook voor kinderen die het makkelijker en fijner vinden om via de neus te ademen. Veel mensen vinden snorkelen geen prettig gevoel omdat je door je neus moet ademen maar met een Face mask hoeft dit niet meer.

Met een Face mask kun je gewoon door je neus blijven ademen. Op deze manier kan je op een relaxte manier genieten van de onderwaterwereld op Curaçao. Door de afsluitende rand op het gezicht, komt er geen water bij je neus en de rest van je gezicht. 

Je kunt nu ook een Face mask huren bij Fun Curaçao en de onderwaterwereld van Curaçao op een ontspannen manier ontdekken. Door zijn brede kijk heb je veel zicht op alles wat in de zee te beleven is. Ook kun je met je kinderen gaan snorkelen doordat zij hun adempatroon niet hoeven aan te passen. Huur dus een Face mask op Curaçao om echt plezier met het gezin te beleven tijdens het snorkelen!

Filmen met een Face mask op Curaçao

Doordat een Face mask een vrij nieuwe en dus moderne ontwikkeling is, is er ook rekening gehouden met mensen die willen filmen onder water. Je hoeft met de Face mask die je bij Fun Curaçao huurt geen statief meer vast te houden onder water, maar je kunt de camera vast zetten op de Face mask. Hoe vet is dat!

Het is een universele aansluiting dus het pas op alle kleine onderwatercamera’s. Je kunt de onderwatercamera eenvoudig bevestigen op de Face mask en dus ook weer ontkoppelen. Kom je naar ons toe om een Face mask te huren op Curaçao? Neem dan direct je camera mee dan kunnen we kijken of het past en welke Face mask het meest geschikt is voor jou!

Huuritems

Huuritems op Curaçao

Geniet volop van jouw verblijf op Curaçao

Snorkelset huren op Curaçao met een Face mask

Naast het huren van een Face mask op Curaçao is het handig om gelijk een snorkelset te huren. Een snorkelset houdt in een snorkel met flippers. Zo kun je genieten van een volledige en unieke snorkel ervaring. Flippers maken het vaak af, omdat je sneller naar de bodem kunt zwemmen maar ook ontspannen kunt kijken onder water. Met een minimale beweging ga je al vooruit waardoor je rustig langs de kliffen op Curaçao kunt snorkelen.

Bij Fun Curaçao kun je alles op maat huren waardoor je nooit met te kleine of te grote snorkelspullen komt te zitten. Als je bij ons langs komt kun je passen en meten wat het beste past. Wij hebben meerdere maten Face masks en natuurlijk ook flippers.

Wil je toch liever een gewone snorkel huren op Curaçao? Dan is dit natuurlijk geen probleem! Wij hebben zowel normale snorkels als Face masks in diverse maten dus voor ieder wat wils.

Snorkelset huren op Curacao met Facemaks

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.