Louer un appartement à Curaçao

  • Maison
  • Louer un appartement à Curaçao

Louer un appartement à Curaçao

Fun Curaçao

Louer un appartement à Curaçao

Ben jij op zoek naar een mooi appartement om te huren tijdens je vakantie op Curaçao? Dan ben je bij Fun Curaçao aan het juiste adres! Wij bieden diverse appartementen aan in diverse prijsklassen. Vink gemakkelijk via de site jouw eisen aan en vind het perfecte appartement voor jouw droom vakantie onder de Caribische zon.

Appartement boeken

Dat kan snel, makkelijk en veilig via het platform Fun Curaçao

Waarom Curaçao?

Curaçao is het perfecte eiland als jij houdt van een chille zonvakantie. Maar naast het zonnen op je strandbedje zijn er ook heel veel andere Activités te doen en avonturen te beleven op Curaçao. Elke dag is er wel ergens een feestje ou alors Heureux Heure te vinden. Je kunt op Curaçao veel watersporten beoefenen of genieten van de mooie natuur en geschiedenis die het eiland te bieden heeft. Of je kunt de prachtige onderwaterwereld gaan ontdekken. kortom, genoeg te beleven!

Plus d'information

Meer informatie over het huren van een appartement of andere accommodatie op Curaçao? Check onze website. Bij vragen, gebruik onze chatfunctie via de site!

FAQ appartement huren

Niks moet maar het is zeker wel een aanrader om een auto te huren. Als je mooie plekjes wilt ontdekken op Curaçao is het handig om een auto te hebben. Er zijn op Curaçao weinig/geen fietspaden en wandelpaden en het openbaar vervoer is ook niet heel handig geregeld. Een auto huren kan via deze link.

Dat is nu nog niet mogelijk. Bij de boeking betaal je 100% aan. 1 dag na aankomst bij de hébergement verifiëren we met u of alles naar wens is en dan wordt het bedrag pas overgemaakt naar de verhuurder. 

Dit verschilt per accommodatie, je kunt dit makkelijk filteren via Fun Curaçao en dan krijg je de resultaten waar je wel huisdieren mee naartoe mag nemen. 

De meest populaire plek om een appartement te huren is rondom Jan Thiel en de Spaanse wateren. 

Op Curacao valt veel te beleven naast de mooie stranden. Je kunt; een boottrip naar klein Curaçao doen, de onderwaterwereld ontdekken, skydiven, cliffdiven, de christoffelberg beklimmen etc. 

Bekijk Fun Curaçao voor een overzicht van alle tours en activiteiten op Curaçao. 

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao


Envoyer le message

Mes favoris

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Pourquoi réserver ce véhicule de location via Fun Curaçao ?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Pourquoi réserver cet hébergement via Fun Curaçao ?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Pourquoi réserver cette visite ou cette activité via Fun Curaçao ?

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.