Les meilleures soirées de Curaçao

  • Maison
  • Les meilleures soirées de Curaçao

De leukste feestjes op Curaçao

Fun Curaçao

Waar vind je de leukste feestjes van het eiland?

Overal op het eiland zijn feestjes, maar voor de hotspots moet je op Plage de Mambo et Jan Thiel zijn! Dus pak je leukste outfit uit de kast en trek snel je dans schoenen aan want Curaçao is HET eiland om een goed feestje te vieren op het strand. Elke avond is er wel iets te doen op Curaçao. Dansen op de lekkerste muziek, palmbomen, zonsondergang, voeten in het zand en genieten maar!

Dit klinkt toch als een droom? Maar op Curaçao is dat de dagelijkse werkelijkheid! Niet voor niets dat Curaçao zo’n populair eiland is. Bekijk de volledige evenementenagenda van Curaçao ici op Fun Curaçao en zorg dat jij niks mist!

Happy hours à Curaçao

Curacao is ook HET eiland van de heures heureuses, dus pak deze mee want dit scheelt echt in je portemonnee! Vaak zijn er acties zoals 2 halen 1 betalen. Veel Beach clubs/bars/restaurants hebben naast de happy hour ook een dj ou un groupe live spelen, alle ingrediënten voor een mooi feestje dus.

Aankomende happy hours

mars 2023

mars 2023

Must do feestjes op Curaçao

Het zal je niet onopgemerkt gebleven zijn maar heures heureuses zijn echt een ding op Curaçao! Er zijn veel grote happy hours op het eiland waar je 2 voor de prijs van 1 hebt op drankjes.

le top 3 must do happy hours zijn; Madero Ocean club op woensdag avond, Bar de la plage Bonita op vrijdag tijdens zonsondergang, Zanzibar op zaterdag, hele avond feest. 

Sla je favoriete happy hour op

Ben je helemaal fan van een happy hour Curaçao? Sla deze dan op in jouw eigen agenda. Zodra je de happy hour van je keuze hebt gevonden op de overzichtpagina, kun je deze eenvoudig downloaden en dus opslaan in je agenda.

Stel hierbij een herinnering in voor het beginnen van de happy hour en mis je favoriete happy hour niet!

FAQ feestjes op Curaçao

De naam zelf zegt het al een beetje, happy hour betekent een uur lang korting op drankjes. Op Curaçao is dit heel populair! Bijna alle bars, restaurants & Beach Clubs houden 1 of meerdere keren per week een happy hour. 

Elke dag is er wel ergens een happy hour te vinden, vaak wordt er dan extra uitgepakt met een DJ of live band. Klik hier voor een overzicht van alle evenementen et heures heureuses op Curaçao. Tip: voeg deze gelijk toe aan je agenda via de site zodat je niks mist! 

Curaçao heeft voor ieder wat wils, hou je van een rustige happy hour of een happy hour waar het echt groot feest is? Dat kan beide! 

Hier een paar tips voor leuke happy hours op Curaçao.

  • Bonita Beach Club op vrijdag en zondag
  • Madero Ocean Club op woensdag, vrijdag en zondag 
  • Wet en wild op vrijdag en zondag
  • Cabana op woensdag
  • Kokomo op zondag 

Check onze website voor meer informatie over heures heureuses et événements op Curaçao. Tip: voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda via onze website en mis niks! 

Op Curaçao heb je niet echt ”clubs” zoals we deze in Nederland kennen. Op Curaçao zijn de meeste feestjes en uitgaansgelegenheden op het strand, tussen de palmbomen. Je hebt wel op woensdag, vrijdag en zondag club Live van 1 tot 3 snachts op Mambo Beach, dit is wel echt een club zoals we die in Nederland kennen.

Bekijk onze website voor een overzicht van alle événements et heures heureuses

Je kunt de hele week uitgaan op Curacao. De leukste dagen zijn; woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag. 

Bekijk het overzicht van alle événements et heures heureuses hier!

Je kunt overal gewoon pinnen maar sommige evenementen zoals de feestjes bij Madero werken met muntjes. 

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao


Envoyer le message

Mes favoris

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Pourquoi réserver ce véhicule de location via Fun Curaçao ?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Pourquoi réserver cet hébergement via Fun Curaçao ?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Pourquoi réserver cette visite ou cette activité via Fun Curaçao ?

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.