Les plages les plus blanches de Curaçao

  • Maison
  • Les plages les plus blanches de Curaçao

Les plages les plus blanches de Curaçao

Fun Curaçao

Zon, zee en wit strand

Op Curaçao is het niet alleen zon, zee en strand maar vooral zon, zee, en parel wit strand. Met zijn 37 stranden is Curaçao een paradijs voor de echte strandliefhebbers. Elk strand heeft zijn eigen mooie eigenschappen maar enkele stranden springen er toch wel uit die in het plaatje azuur blauwe zee en wit strand passen. Dit zijn de witste stranden van Curaçao:

Cas Abou heeft een uitgestrekt wit strand waar je een strandbedje kan huren en onder een van de palmbomen kan liggen. Je kunt hier heerlijk op blote voeten rondlopen en het witte zand tussen je tenen voelen. Wissel het relaxen op het strand af met een verfrissende duik in de azuur blauwe zee. Er is een restaurant aanwezig maar je kan ook je eigen eten en drinken meenemen. 

Een van de populairste stranden op Curaçao is de Grote Knip. En dit is niet voor niks! Unesco heeft dit strand zelfs uitgeroepen tot mooiste strand van de Caribbean. Ondanks zijn populariteit is de Grote Knip niet commercieel.

De  faciliteiten die aanwezig zijn, zijn strandbedjes, toiletgebouw en een kleine snackbar die niet altijd open is. Geniet dus van omgeving en een van de witste stranden van Curaçao op een relaxte manier. 

Naast het hebben van een prachtig strand, is Porto Mari dé locatie om een dag te genieten. Verwen jezelf met iets lekkers uit het restaurant en huur voor niet al teveel geld een ligbedje. Porto Mari is ook een snorkelparadijs wat plezier geeft voor jong en oud! Het is een lang uitgerekt strand met heerlijk wit zand waardoor je je echt in de tropen voelt.

Klein Curaçao is een eiland dat 12 kilometer bij Curaçao vandaan ligt. Het is een onbewoond eiland waar het water zo blauw en helder is, dat je erg diep kunt kijken. Het hele eiland is omringd door het witste zand van Curaçao. Het leukste is om Klein Curaçao te bezoeken met een van de vele excursies

Snorkelen

Niet alleen de stranden zijn een genot om naar te kijken. Ook in het helder blauwe water is van alles te beleven. Wil jij ook de onderwaterwereld van Curaçao ontdekken? Huur voor tijdens jouw verblijf op Curaçao een snorkel om alles mee te maken! Snorkelen geeft plezier voor jong en oud, kies daarom een geschikte snorkelset uit voor grote en kleine maten. 

Ontdek exotische vissen, zwem tussen de schildpadden en bewonder het prachtige koraal. Curaçao is een snorkelparadijs 

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao

Envoyer le message

Mes favoris

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.