Happy hours à Willemstad

  • Maison
  • Happy hours à Willemstad

Happy hours in Willemstad, Curaçao

Fun Curaçao

Leuke plekjes voor een drankje en dansje in Willemstad

Happy hour met uitzicht op de wereldberoemde pontjesbrug, wie wilt dat nou niet? Een dagje geen zin in het strand? Ook dan zijn er genoeg heures heureuses te vinden in de stad! Naast alle Beach clubs bieden veel restaurants en barretjes in de stad op Curaçao ook happy hours aan. Vaak vind je hier ook live muziek of salsa avonden.

Op Fun Curaçao vind je een Aperçu met alle evenementen en happy hours.

Waar in Willemstad moet ik zijn?

Willemstad is verdeeld in 2 stadsdelen; Punda en Otrobanda. Aan de kant van Punda heb je veel leuke tentjes zitten. Je kunt chique gaan genieten bij St. Tropez ou alors BijBlauw of een simpele hap halen bij eetcafé De Buren. En als je toch in Willemstad bent maak dan een wandeling om de historie van de stad en de muurschilderingen in Otrobanda te ontdekken. 

Aankomende happy hours

mars 2023

mars 2023

Ne manquez rien !

Tip: Ben je bang dat je een happy hour mist?

Je kunt alle evenementen en happy hours op Fun Curaçao, gemakkelijk via de desktop en mobiele app toevoegen aan jouw agenda! Zo weet je zeker dat jij geen feestje mist! 

FAQ happy hours

Ja! happy hours zijn echt een ding op Curaçao, in Nederland heb je dit niet omdat de wetgeving rondom alcohol in Nederland anders ligt en er geen korting gegeven mag worden!

Elke dag is er wel ergens een Heureux Heure op Curaçao. Veel bars, restaurants & Beach clubs houden een Heureux Heure, vaak zijn hier de drankjes 1 + 1 gratis. Perfect voor je portemonnee dus! Meestal wordt hier ook live muziek gespeeld of is er een DJ cadeau. 

Vind een overzicht van alle heures heureuses en evenementen op Fun Curaçao en voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda zodat je niks mist! 

De naam zegt het al een beetje, Heureux Heure betekent een uur lang korting op drankjes. Vaak is deze actie 1 + 1 gratis, of een andere leuke aanbieding! Meestal is hier ook een DJ of live band aanwezig, super gezellig! Happy hours worden altijd druk bezocht en zijn DE plek om lekker te socializen.

Check de het platform Fun Curaçao voor meer informatie over heures heureuses et événements op Curaçao. Tip: voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda via onze website en app en mis niks! 

Willemstad is HET visitekaartje van Curaçao, de pontjesbrug kan je vast niet ontgaan zijn op alle reis sites. Een deel van de prachtige stad staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO, zeker een bezoekje waard dus. 

Willemstad heeft veel te bieden, perfect om een dagje rond te wandelen. Hieronder een lijstje van dingen die je in Willemstad kunt zien/doen.

Je kunt de hele week uitgaan op Curaçao. Maar de dagen woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn het meest populair. 

Klik hier voor het overzicht van alle evenementen et heures heureuses op Curaçao. 

De meest bekende likeur van het eiland is; Blue Curaçao. Deze likeur wordt gebrouwen op Curaçao en wordt gemaakt van de schillen van de Laraha die alleen op het eiland groeien. Je kunt bij het landhuis Chobolobo een tour boeken om alles te weten te komen over deze likeur en zelf te proeven. 

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao


Envoyer le message

Mes favoris

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Pourquoi réserver ce véhicule de location via Fun Curaçao ?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Pourquoi réserver cet hébergement via Fun Curaçao ?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Pourquoi réserver cette visite ou cette activité via Fun Curaçao ?

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.