Clubs de sport et salles de sport Curaçao

Fun Curaçao

Fit blijven op Curaçao

Curaçao is de ideale plek om heerlijk te genieten. Stranddagen, uiteten, leuke activiteiten en al het andere dat Curaçao te bieden heeft. Het is natuurlijk ook fijn om lekker fit te worden of fit te blijven. Gelukkig zijn er genoeg Healthclubs & Sportscholen op Curaçao! In veel grote resorts en hotels zit vaak een sportschool inbegrepen. Zit je niet in het hotel? Dan zijn er nog genoeg andere sportscholen op het eland. Dit zijn een aantal bekende sportscholen

Club de remise en forme Blue Maxx

Deze sportschoool en health club is te vinden bij Mambo Beach. Volg groepslessen of train individueel of met een personal trainer. Bij Blue Maxx is ook een sauna aanwezig. Kies een abonnement dat bij jouw wensen past, dit gaat vanaf een week of meerdere maanden. 

Bodytech Fitness & Spa

Na het sporten genieten van een stoomkamer of jezelf even verwennen in de spa? Dat kan bij Bodytech Fitness & Spa. De sportschool is centraal gelegen in Willemstad en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. 

Ook weer helemaal zin om lekker actief bezig te gaan? Bekijk alle sportscholen van Curaçao hieronder.

Bien-être

Cas Abou

Weer even helemaal tot rust komen kan bij een van de vele wellness locaties op curacao. Dit is ideaal voor als je een relaxte vakantie wilt of de dag na een avondje uit. Laat jezelf in de watten leggen met een lekkere massage, stoomkamer, sauna en een manicure of pedicure. 

Wist je ook dat het bij veel stranden mogelijk is een massage op het strand te krijgen? Laat je masseren met het geruis van de zee op de achtergrond en kom optimaal tot rust tijdens jouw verblijf op Curaçao. Neem daarna een heerlijke duik in de zee en lig de rest van de dag te genieten op je strandbedje met een cocktail of iets anders lekkers. 

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao

Envoyer le message

Mes favoris

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.