Louer un barbecue à Curaçao

  • Maison
  • Louer un barbecue à Curaçao

Louer un barbecue à Curaçao

Fun Curaçao

Profitez d'un barbecue sous le soleil

Een mooie zonsondergang, strand, gevulde koelbox en goed gezelschap. Het enige wat ontbreekt voor een echt geslaagde dag is een BBQ! Gelukkig kan je eenvoudig een Louez un barbecue à Fun Curaçao.

Onze barbecues zijn ideaal om mee te nemen naar het strand of om te gebruiken bij jouw accommodatie. Ze zijn compact en van goede kwaliteit. Bespaar geld door geen nieuwe BBQ te kopen. Huur onze BBQ voor jouw hele verblijf of maar voor een paar dagen. Het kan allemaal! 

Gardez vos boissons au frais!

Er zijn activiteiten op Curaçao die je echt gedaan moet hebben. BBQ’en op het strand is hier zeker een van! Barbecueën op het strand is natuurlijk overal leuk, maar op Curaçao is het heel bijzonder. Bereid je eten voor onder de palmbomen en geniet van de zonsondergang. Natuurlijk wil je lekkere dingen op de BBQ maken en er dan van genieten. Curaçao heeft een tropisch klimaat waardoor eten en drinken snel opwarmt en niet meer lekker is. Om dit op te lossen kun je bij ons ook een louer une glacière à Curaçao. Zo heb je de hele dag gekoeld eten en drinken, zodat je niet hoeft te haasten om de BBQ aan te zetten. 

Wil je tijdens het barbecueën wat hoger zitten dan op de grond of in het zand? Dat kunnen we ons voorstellen! Daarom kun je bij ons ook strandstoelen huren. Zittend genieten van een BBQ zonder dat er overal zand komt is natuurlijk ideaal. Na een fijne dag aan zee steek je het vuur aan en geniet je van een gezellige barbecue met vrienden, familie of je partner op het strand. De ideale manier om een dag aan de kust af te sluiten. Op Curaçao kun je op bijna elk strand barbecueën.

Allez-vous faire un barbecue un dimanche? Alors vous n'êtes certainement pas seul! Les habitants affluent vers la plage pour faire un barbecue ensemble. Ne manquez pas cette expérience et louer un barbecue à Fun Curaçao!

Articles de location

Articles de location à Curaçao

Profitez pleinement de votre séjour à Curaçao

 

 / 

Fun Curaçao

Envoyer le message

Mes favoris

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.