Top 6 des plus belles plages de snorkeling de Curaçao

  • Maison
  • Top 6 des plus belles plages de snorkeling de Curaçao

Top 6 des plus belles plages de snorkeling de Curaçao

Fun Curaçao

Een mooi strand waar je kan snorkelen

Curaçao is een werkelijk snorkelparadijs. Bij bijna alle stranden heb je prachtig koraal en mooie vissen om naar te kijken. Sommige stranden zijn mooi om te snorkelen maar hebben zelf niet een fijn strand om een hele dag op te liggen. Wat zijn nou de mooiste snorkelplekken op Curaçao die je perfect kan combineren met een stranddag? Fun Curaçao zet de top 6 mooiste snorkelstranden voor jou op een rijtje!

Playa Porto Mari is ‘the place to be’ voor een optimale stranddag. Het strand is parel wit en er zijn genoeg faciliteiten aanwezig om jezelf een dag te vermaken. Er is een goed douchegebouw, een restaurant en natuurlijk ook een prachtige snorkel hotspot. Het is belangrijk je hier goed in te smeren tegen de zon, voordat je het weet ben je uren bezig met snorkelen in de helder blauwe zee. 

Kokomo Beach is een klein strand met alle fijne voorzieningen die je nodig hebt voor een relaxte stranddag.  Er zijn ligbedjes, een restaurant en zelfs eet en drink service aan je ligbedje. Naast dat je bij Kokomo Beach helemaal verwend wordt, is het ook nog een prachtige plek om te snorkelen! Het is ook leuk om een foto te maken bij de schommel in het water. 

Op het terrein van het prachtige Blue Bay resort is Blue Bay Beach te vinden. Het strand staat vol met palmbomen die voor een fijne schaduw zorgen. Niet alleen het strand is mooi, ook de zee is een geweldige plek om te snorkelen. Al vrij snel langs de kust kom je scholen met vissen tegen. 

Een van de populairste stranden op Curaçao met een mooie snorkelhotspot is Grote Knip. Grote Knip heeft een uitgestrekt wit strand waar je in de schaduw of de zon kan liggen. Huur een bedje of zit op je eigen handdoek. De enige faciliteit die aanwezig is, is een kleine snackbar. Deze is niet altijd open dus zorg dat je genoeg eten en drinken in een koelbox meeneemt!

Een klein strandje gelegen richting het oosten van het eiland is Director’s Bay. Het strand heeft geen faciliteiten maar is een prachtige plek om naartoe te gaan. Niet alleen bovenwater heeft het kleine strand zijn charmes, onder de zeespiegel gebeurd van alles! Er is een uitgebreid gebied waar gesnorkeld kan worden. 

Gelegen tussen 2 grote rotsen ligt het idyllische strand Playa Lagun. Playa Lagun is thuis voor allemaal verschillende soorten onderwater dieren. Door de lagune is er geen heftige golfslag en kan je heerlijk op je gemak gaan snorkelen. 

Louer des tubas

Snorkelen op Curaçao is een grote aanrader als je op het eiland verblijft. Prachtig koraal, exotische vissen en het is zelfs mogelijk om met schildpadden te snorkelen! Huur gemakkelijk een snorkel bij Fun Curaçao en geniet van wat de onderwaterwereld te bieden heeft. Zo hou je extra ruimte over in je koffer en kan je zelf bepalen voor hoe lang je de snorkel wilt huren. 

Snorkelen geeft plezier voor jong en oud! Daarom bieden wij grote en kleine maten voor snorkels en flippers. 

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao

Envoyer le message

Mes favoris

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.