Tarifs snorkeling à Curaçao

  • Maison
  • Tarifs snorkeling à Curaçao

Tarifs snorkeling à Curaçao

Fun Curaçao

Kosten snorkelen op Curaçao

Vanuit het vliegtuig is de azuurblauwe zee van Curaçao al te bewonderen. Dan ben je geland en is het eindelijk tijd om ook zelf de prachtige stranden van het eiland te ontdekken. Door de vele stranden en heldere water is Curaçao een echt snorkelparadijs.

Maar wat zijn de prijzen van snorkelen op Curaçao? Je kan naar elk strand je eigen snorkel meenemen of huren bij Fun Curaçao om te snorkelen. Dit is geheel gratis! Snorkelen is een eenvoudige en leuke manier om de onderwaterwereld van Curaçao te ontdekken. 

Eventuele prijzen van snorkelen langs de stranden op Curaçao kan de entree en/of een ligbedje van een strand zijn. Bekijk alle des plages om de tarieven per strand te zien.

Snorkeltours

Een dag snorkelen met een gids is ook mogelijk! Er zijn verschillende snorkeltours waar je uit kan kiezen. De prijzen van de tours zullen verschillen per aanbieder. Het leuke van een tour is dat je allemaal verschillende plekken op 1 dag ontdekt en daar meer informatie over krijgt. 

Mooiste snorkelplekken op Curaçao

Blauwe kamer op Curacao
La chambre bleue

Een van de mooiste snorkelplekken van Curaçao zijn de Blauwe Kamer, Playa Porto Mari et Playa Lagun. 

La chambre bleue is een grot waar je alleen in kan door onder een rots door te zwemmen. Het zonlicht valt op een bepaalde manier naar binnen waardoor het water licht lijkt te geven.

Playa Porto Mari heeft een groot gebied om te snorkelen met allemaal verschillende soorten vissen en koraal. Ook is het een fijn strand om de hele dag op te liggen. 

Playa Lagun is een mooi klein strand met twee hoge kliffen die langs de lagune liggen. Dit is boven en onderwater een adembenemende plek.  

Heb je ook heel veel zin om te snorkelen op Curaçao en ben je nieuwsgierig wat er onder de zeespiegel allemaal gebeurt? Bespaar ruimte in je koffer en huur voor tijdens jouw verblijf een snorkel!

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao

Envoyer le message

Mes favoris

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.