Snorkeling à Curaçao en toute sécurité

  • Maison
  • Snorkeling à Curaçao en toute sécurité

Snorkelen op Curaçao veilig?

Fun Curaçao

Veiligheid snorkelen op Curaçao

Dat Curaçao een snorkelparadijs is, is niks nieuws. Met zijn vele stranden en baaien is snorkelen op Curaçao ook zeker een aanrader. Is het dan ook veilig om overal te snorkelen op Curaçao? Het antwoord is, ja! Je kan naar alle stranden je eigen snorkelset meenemen om zo te kunnen genieten van wat de Curaçaose onderwaterwereld te bieden heeft.

Natuurlijk zijn er wel een paar dingen waar je op moet letten. Zo kan je absoluut niet het koraal aanraken. Dit is niet alleen schadelijk voor het koraal maar kan er ook voor zorgen dat je je eigen handen of voeten beschadigt. 

Gevaarlijke vissen

Het aanraken van vissen en andere onderwaterdieren is ook verboden om te doen. Vervelende onderwater dieren die je zou kunnen tegenkomen zijn zee-egels, koraalduivels en steenvissen. Per ongelijk toch een gevaarlijke vis aangeraakt? Schakel zo snel mogelijk medische hulp in!

Snorkelen

Laat de minimale risico’s van het snorkelen je vooral niet tegenhouden om de onderwaterwereld van Curaçao te ontdekken! Zolang je niks aanraakt zal er ook weinig gebeuren! Maak mee wat er allemaal onderwater gebeurt met een gehuurde ensemble de tuba van Fun Curaçao. Dit scheelt ruimte in je koffer en jij kan bepalen wanneer je de snorkelset weer inlevert. Je hele verblijf of maar een paar dagen, het kan allemaal! 

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao

Envoyer le message

Mes favoris

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.